19 / 04 / 2024

Concord İstanbul'da konutların yarısı 10 günde satıldı!

Concord İstanbul'da konutların yarısı 10 günde satıldı!

Teknik Yapı, toplamda 1.175 rezidans daireden oluşan Fikirtepe’ deki Concord İstanbul projesinin ilk etabını oluşturan 622 rezidansın yüzde 52’ sini ilk 10 günde sattı...



Teknik Yapı, Fikirtepe’deki Concord İstanbul projesinde rekor satışa imza attı. 622 dairelik ilk etap için İstanbul dışından da gelenlerin olduğu belirtildi.


Teknik Yapı, toplamda 1.175 rezidans daireden oluşan Concord İstanbul projesinin ilk etabını oluşturan 622 rezidansın yüzde 52’sini ilk 10 günde sattı. Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Concord İstanbul’un Anadolu Yakası ve Kadıköy’ün merkezinde konumlanmasına ek olarak hem homeofis hem de rezidans özelliği taşıması, yatırımcıların ve yaşam amacıyla talepte bulunanların öncelikli tercih nedeni olduğunu belirtti. Umut Durbakayım “Türkiye’nin ilk kentsel dönüşüm projesi olduğu için, projemize İstanbul dışından gelenler bile oldu. Bağdat caddesinde oturup, 10 yıl sonrasına yatırım yapanlar var. Önümüzdeki yıllarda Anadolu yakasının ticaret merkezi olacağını düşünen ve homeofis ihtiyacını şimdiden karşılamak isteyen kurumsal firmalar da daire sahibi olanlar arasında yer aldı” açıklamasını yaptı. Satışların yüzde 35 i genç nüfusa Yaşam amaçlı taleplerin öne çıktığını belirten Durbakayım, satışlardaki 27 - 37 yaş arası genç nüfus oranının yüzde 35 seviyesinde olduğunu kaydetti. 


348 BİN TL'DEN BAŞLIYOR


Bölge şartlarına göre metrekare satış fiyatının doğru lokasyon ve doğru fiyatlandırma açısından makul seviyelerde belirten Durbakayım, "1+1 daireler 348.900 liradan, 2+1 daireler 572.500 liradan ve 3+1'ler 778.300 liradan başlayan fiyatlara satılıyor" dedi. Rezidans dairelerde tavan yüksekliğinin net 2.78 metre olduğuna dikkat çeken Umut Durbakayım, “Otel ve tatil köylerinde olduğu gibi kanal tipi klima sistemi, oda ve salonlarda hazır olarak teslim edilecek. Tüm daire cephelerin yüzde 75’i cam olan ve rezidans sahipleri gün ışığından faydalanacak” dedi. Ayrıca Concord İstanbul’da beş katlı kapalı otopark da yer alıyor. 


2 köprüye de 15 dakika uzaklıkta 


Concord İstanbul’un Kadıköy’de yükseldiğine dikkat çeken Durbakayım projenin bölgesel avantajlarını şöyle sıraladı; 

- E5 karayoluna paralel ve E5’e direkt çıkış planlamaları var. 

- İki metro durağı arasındaki mesafe yaya olarak 5 dakika. 

- 1. ve 2. köprü bağlantılarına araçla 15-20 dakika.  

- Hem denize hem de İstanbul’un en işlek caddesi Bağdat’a komşu.



Akşam