28 / 03 / 2024

Çiğli Anatolia Park Evlerinin yüzde 40'ı satıldı!

 Çiğli Anatolia Park Evlerinin yüzde 40'ı satıldı!

İzmir ve İstanbul'daki başarılı projeleriyle adından söz ettiren Fe Metal inşaat'ın konutta yeni bir soluk olan projesi Anatolia Park Evleri, krediye uygun olma özelliğiyle bütçeyi zorlamadan ev sahibi olmayı mümkün kılıyor...


İzmir ve İstanbul'daki başarılı projeleriyle adından söz ettiren Fe Metal inşaat'ın konutta yeni bir soluk olan projesi Anatolia Park Evleri, krediye uygun olma özelliğiyle bütçeyi zorlamadan ev sahibi olmayı mümkün kılıyor. Kasım 2013'te anabtarteslimi yapılan ve çok kısa sürede % 40'ı satılan İzmir Çiğli'deki Anatolia Park Evleri, artık geri kalan sakinlerini bekliyor. Satışı 230 bin ile 260 bin fiyat aralığında yapılan proje, daireler için çok düşük faizli ve 120 aya varan vadelerle de ödeme kolaylığı sağlıyor. 


Anatolia Park Evleri'nin bulunduğu lokasyon, projeye artı bir değer katıyor. Metro istasyonu karşısında inşa edilen Anatolia Park, alışveriş noktalarına yakınlığıyla da benzerlerinden ayrılıyor. Çiğli Devlet Hastanesi ve Katip Çelebi Üniversitesi karşısında, Gediz Üniversitesi Tıp Fakültesi yanında konumlanan bu projeden ev sahibi olmak, karlı bir gayrimenkul yatırımı imkanını da beraberinde getirecek. Anatolia Park Evleri, tüm bu özellikleriyle kısa zamanda kira geliri sağlama avantajına da sahip. 


Hürses Gazetesi  



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler