28 / 03 / 2024

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesi!

 Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesi!

Topkapı Cevizlibağ'da Artaş İnşaat yeni bir konut projesi inşa ediyor. İşte Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesi nin ayrıntıları...


TEM yolu üzerinde bugüne kadar bir çok konut projesine imza atan Artaş İnşaat rotasını E-5'e çevirdi. Avrupa Yakası Topkapı Cevizlibağ bölgesinde Kale arazisi üzerinde yeni bir konut projesi inşa edecek olan Artaş İnşaat, Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesi nin arsasının 40 bin metrekare olduğunu duyurdu.


700 konutluk bir proje olacak olan Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesinde 100 bin metrekare inşaat alanı bulunacak. Hasılat paylaşım modeli ile yükselecek olan Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesi satışlarının Eylül ayında başlaması planlanıyor.


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesi fiyat!


Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesi fiyatları metrekare bazında hesaplanıyor. Projede metrekare fiyatının 5 bin liradan başlaması öngörülüyor.


Projede bulunan bloklar en çok 10'ar katlı olarak tasarlandı. Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale projesinde hem konut, hem ofis hem de sıra dükkanlar bulunacak. Ayrıca projede 60 bin metrekarelik otopark alanı da bulunacak.


Avrupa Konutları Kale iletişim!


Avrupa Konutları Kale Telefon: 0212 571 13 55


Avrupa Konutları Kale Web Adresi: www.avrupakonutlari.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri