29 / 03 / 2024

Çamlı Vadi Konakları'nda 500 bin TL'ye villa!

Çamlı Vadi Konakları'nda 500 bin TL'ye villa!

Ney Yapı İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy Reşadiye'de yeni bir konut projesi yapmaya hazırlanıyor. Çamlı Vadi Konakları Reşadiye'de yükseliyor. projede fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor...


İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy Reşadiye'de Ney Yapı tarafından yeni bir villa projesi inşa ediliyor. Çamlı Vadi Konakları Reşadiye'de yükseliyor. 12 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Çamlı Vadi Konakları'nda 14 villadan oluşuyor. 


Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı ancak villaların natamam olarak teslim edileceği Çamlı Vadi Konakları projesinde villaların büyüklükleri brüt olarak 400 metrekare olarak tasarlandı. 


İnşaatına yaklaşık 3 ay önce başlanan Çamlı Vadi Konakları teslimleri 2014 Haziran'da gerçekleştirilecek. 


Çamlı Vadi Konakları fiyatları!


Çekmeköy Reşadiye'de hayata geçirilen projede yer alan konutların fiyatları 500 bin dolardan başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler satış ofisinde bulunan alternatif ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyorlar.


İçinde bir çok sosyal olanağın bulunduğu Çamlı Vadi Konakları'nda, havuz, otopark, güvenlik, yangın söndürme sistemi, su deposu, intercom,  fitnes merkezi, spor merkezi mevcut.


200'den fazla 30 yıllık ağacın içinde bulunduğu projede çok fazla peyzaj alanları ve dinlenme alanları yer alıyor. 


Çamlı Vadi Konakları iletişim;


Telefon: (0216) 430 99 19

Web: neyyapi.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler