29 / 03 / 2024

Büyükçekme Göl Vadisi’nde 840 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Büyükçekme Göl Vadisi’nde 840 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

1990’lı yılların ortalarında Alarko tarafından keşfedilen Alkent projeleri ile İstanbul’ un ilgisini çeken Büyükçekmece Göl Vadisi; günümüzün parlayan yıldızı. Yalçınlar Group Büyükçekme Göl Vadisi'nde fiyatlar 840 bin dolardan başlıyor.


Özellikle 1999 depremi ile Bakırköy’den Yeşilköy’e  sahil aksının yoğun yerleşim talebini çeken Büyükçekme Göl Vadisi kısıtlı arazi yapısı ile İstanbul Avrupa yakasının en gözde müstakil yaşam alanı. 


Yalçınlar Group Pazarlama ve satış Koordinatörü Bilge Özdemir, Yalçınlar Group olarak ayni bölgede 2. sini gerçekleştirdikleri Batı Mahal iki katta villa konsepti ile villa trendinde devrim yaratıklarını belirtiyor. 


Bir villa’da çocuğundan; yardımcısına, ebeveyininden; misafirine, salonundan; mutfağına, yardımcısından; aracına kadar herşeyin düşünüldü, yaşama/yerleşim döngüsü içinde önce oda metrekarelerinin büyüklük ve fonksiyonların dizayn edildiğini sonuç olarak mükemmel, kullanılabilir ve kullanışlı  bir villa projesi sunduklarını belirtiyor.


330 m2 – 355 m2 Net kullanılabilir alanlara sahip Batı Mahal’de "DOĞRU ÜRÜNÜ – DOĞRU FİYATLA; MÜKEMMEL  TESLİM KOŞULU" ile buluşturan Yalçınlar Group Büyükçekme Göl Vadisi’ nde   840.000-dolar +KDV’den başlayan kaçırılmayacak fiyatlar sunuyor... 


İstanbul Avrupa yakasında; Bakırköy’den Yeşilköy’e, Halkalı-Başakşehir-Bahçeşehir akslarından ve bölgesel villa yerleşkelerinden yoğun talep aldıkları belirten Bilge Özdemir müstakil yaşam tercihinde şimdi modanın Batı Mahal olduğunu belirtiyor.