16 / 04 / 2024

Bizimtepe Aydos'ta 60 ay 0 faiz fırsatı!

 Bizimtepe Aydos'ta 60 ay 0 faiz fırsatı!

Yüzde 90'lık peyzaj alanıyla yeşil ve ferah bir yaşam vaat edilen Bizimtepe Aydos Evleri'nde "Hayaliniz Evse Çözelim Biz Bize Kampanyası" sunuluyor...


Sancaktepe Aydos Ormanı’nın yanı başında inşa edilen  Bizimtepe Aydos projesi toplamda 1037 konuttan meydana geliyor. Proje HALK GYO ve VAKIF GYO ortaklığı imzası taşıyor. 


2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunulan Bizimtepe Aydos'ta "Hayaliniz Evse Çözelim Biz Bize Kampanyası" kapsamında konut bedelinin yüzde 20'si peşin olaak ödeniyor. Yüzde 10'u bir yıl sonra, diğer yüzde 10'u ise iki yıl sonra ödenebiliyor. 


Geriye kalan yüzde 60'lık kısım ise eşit taksitler halinde 60 ayda ödenebiliyor. Projede taksit ödemelerine faiz uygulanmıyor.


 Bizimtepe Aydos

 

Yüzde 90'lık peyzaj alanıyla yeşil ve ferah bir yaşam vaat edilen Bizimtepe Aydos Evleri'nde daire fiyatları 512 bin 500 TL'den başlıyor.Proje Sabiha Gökçen Havalimanı ve Aydos Ormanı başta olmak üzere şehir merkezi, toplu ulaşım, sağlık, alışveriş ve spor gibi alanlara çok yakın konumda bulunuyor.

 

Örnek daireleri hazır olan projede ev sahibi olmak isteyenlere, banka kredisiz firma bünyesinde 60 ay faizsiz taksit imkanı sunuluyor.  


Şimdi al, 2019 sonunda öde seçeneği de sunulan Bizimtepe Aydos projesinde bu kampanyadan yararlanmak isteyenler yüzde 25 peşinat ödüyor,  yüzde 75'lik kısmı ise yüzde 1,10 faiz oranıyla taksitlendiriliyor. Taksit ödemelerine 2019 yılının sonunda başlanıyor.

 

Sancaktepe Bizimtepe Aydos projesinin bu dairelerinde kullanılan iç düzenlemeler, son teknoloji örneği Siemens marka beyaz eşya, Lineadecor şık ve modern mutfak dolapları, Çanakkale Seramik yüzeyler, Egepen Deceuninck doğramalar ve ECA marka banyo ile teslimatta da verilen dairelerle tamamen aynı şekilde sunuluyor.

 

  Bizimtepe Aydos


Proje ve kampanya hakkında detaylı bilgi için Bizimtepe Aydos Satış Ofisi:

Adres: Veysel Karani Mah. Kanuni Cad. No: 3/A/1 Sancaktepe - İstanbul

Tel: 444 777 4 

Web: www.bizimtepeaydos.com.tr 

 

 



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı