24 / 04 / 2024

Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans daire fiyatları!

Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans daire fiyatları!

Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans daire fiyatları kapsamında 24 bin TL'lik ödeme yapılarak 15 günlük gayrimenkul tapusunun sahibi olunabiliyor ve 3 sene içindeki birikiminiz 2'ye katlanıyor...


Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans daire fiyatları öncesinde projenin genel özelliklerini aktaralım. Projenin 2014 yılında bitirilmesi planlanıyor.


İnnovia Suites, Beylikdüzü'nde Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor. Projede standart kiradan 2 kat fazlası , tapu değer artış garantisi ve esnek kullanım avantajı sunuluyor.


İnnovia Suites Beylikdüzü, spor alanları, fitness center, sauna, buhar odası, mağazalar, cafe gibi olanaklar da yer alıyor. 


Yeşil GYO PES Sistemi ile 24 bin TL ödeme yapılarak 15 günlük gayrimenkul tapusunun sahibi olunuyor. Ödeme planına göre de yüzde 40 peşinattan sonra, geri kalan yüzde 60'lık tutarı firma bünyesinde sıfır faizli senet halinde ödeyebiliyorsunuz.


Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans daire fiyatları


Beylikdüzü İnnovia Suites Rezidans daire fiyatları doğrultusunda Premium Emlak Sistemi ile Yeşil GYO gayrimenkulünüzün kiracısı oluyor ve yıllık yüzde 10 kira gelirini her ay düzenli olarak hesabınıza yatırıyor.Bu yöntemle Yeşil GYO yüzde 75 tapu değer artışını garanti ediyor.


Telefon: 0850 333 7 737

Web Adresi: www.pes-sistem.com

Gizem Çelik/Konuttimes.com