28 / 03 / 2024

Beylikdüzü Ayışığı Butik teslimleri 2016 yılında yapılacak!

Beylikdüzü Ayışığı Butik teslimleri 2016 yılında yapılacak!

İnşaat sektörünün 31 yıllık deneyimli markası Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’ne büyük değer katan Ayışığı konseptinin yeni halkası Ayışığı Butik, Beylikdüzü bölgesinde yatırımcısına yüksek kazancın kapılarını aralıyor...


İnşaat sektörünün 31 yıllık deneyimli markası Demir İnşaat’ın Beylikdüzü’ne büyük değer katan Ayışığı konseptinin yeni halkası Ayışığı Butik, Beylikdüzü bölgesinde yatırımcısına yüksek kazancın kapılarını aralıyor. Projenin ilk etabından konut alanlara yüksek kazanç sağlayan Ayışığı konsepti, üçüncü etabı olan Ayışığı Butik ile yatırımcısının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Beylikdüzü Bölgesi’nde kazancın ve güvenin sembolü olan Ayışığı konseptinin üçüncü halkası Ayışığı Butik, toplam 14 bin metrekare inşaat alanında yükselen 108 rezidans konut ve 15 adet ticari alandan oluşuyor. Demir İnşaat garantisi ile yükselen proje 2016 yılının Ağustos ayında teslim edilecek.


Hamit Demir: “Ayışığı demek yüksek kazanç demek”

Ayışığı konsepti ile tüketicilerin büyük beğenisini kazanmanın yanı sıra yüksek kazanç fırsatı da sunduklarını belirten Demir İnşaat yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, projeyle ilgili şunları söyledi: “Demir İnşaat olarak Ayışığı konsepti ile konut sektöründe tüketicilerin her türlü ihtiyacına hitap eden bir konsept yarattık. Sosyal alanlarından yeşil donatılarına kadar insanlara mutlu, huzurlu bir yaşam sunan bu konseptimiz büyük beğeni topladı. Projemizin ilk iki etabına yatırım yapan müşterilerimiz yüksek kazanç sağlamanın ve huzurlu bir oturumun mutluluğunu yaşıyorlar.”



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler