12 / 05 / 2024

Batışehir'de 171 bin liradan başlayan daireler! Stoklarla sınırlı!

Batışehir'de 171 bin liradan başlayan daireler! Stoklarla sınırlı!

Bir TOKİ girşimi olan Batışehir'de fiyatlar 171 bin liradan başlıyor...Bu fiyattaki daireler stoklarla sınırlı durumda...


TOKİ iştirakı olan Batı Şehir projesi Güneşli'ye yakın bir lokasyon üzerine oturtulmuş durumda. Batışehir'de aradığınız her şeyi yanıb aşınızda hissedeceksiniz. Tem ve E-5'in kesiştiği yerde, Atatürk Havalinanı'na ve Maslak'a 10 dakika mesafede yer alan TOKİ Batı Şehir Evleri, 100 bin metrekare yeşil alana sahip. İçinde 3 farklı yaşam tarzını barındırıyor; Batı Yaşam Panorama, Batı Yaşam Manzara ve Batı Rezidans. yeşil alanlarla çevrili konumlandırılması ve etkili peyzajıyla dikkat çeken projede temiz yaşam, temiz hava düşüncesiyle enerji verimliliği sağlanmış.

Batı Şehir'de gönlünüzce stres atabilmeniz için de her şey düşünülmüş.İçinde kapalı yüzme havuzu, fitness, spa, sauna, squash, basketbol, voleybol, mini golf sahalarının yer aldığı Batışehir'de Suda Park adında bir de yansıma havuzdan oluşan su parkı bulunuyor.

Batışehir projesinde çocuklar da unutulmamış. Çocuklara özel eğitsel bahçeler, evlere yakın bir mesafede bulunuyor ve çocuklar güvenli bir biçimde alana ulaşabiliyorlar.

Batışehir'de iki farklı ödeme planı yer alıyor;

Birinci alternatifte, 1.710 lira peşinat ödendiği zaman, ilk 24 ay eşit taksitle 1.133 lira, sonraki 96 ay eşit taksitle 1.821 lira ödemek mümkün. İkinci alternatifte ise; konut bedelinin yüzde 25!ini yani 25 bin 650 lirayı peşinat olarak ödediğiniz takdirde Eylük 2012'deki ara ödemede geriye kalan yüzde 15'i ödeyip, 120 ay eşit taksitle ayda 1.734 lira ödeyebiliyorsunuz.

Ayrıca yeni etapta yeni fırsatlar da sizleri bekliyor. İlk taksit veya peşinatın 2013'te ödenmesi şansı sunulmuş durumda.

444 5 343

www.batisehir.com




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Yeni konut projeleri