19 / 04 / 2024

Batışehir'de yüzde 0,49 banka faizi ve yüzde 1 peşinatla!

 Batışehir'de yüzde 0,49 banka faizi ve yüzde 1 peşinatla!

EgeYapı Group tarafından TEM Otoyolu’na cepheli olarak yükselen Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü Batışehir Projesi’nde, Batışehir adı artık karayolları tabelalarındaki yerini aldı. Tamamlandığı zaman 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak olan Batışehir Projesi, aynı zamanda bölgeye ismini vermeye aday...


EgeYapı Group tarafından İstanbul Bağcılar’da, 800 milyon TL yatırımla, 818 bin metrekare inşaat alanı üzerine inşa edilen Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi ödüllü Batışehir Projesi’nde bugüne kadar açıklanan etaplar adım adım yükselirken, projenin ismi bölgedeki karayolları tabelalarındaki yerini aldı. Bu çerçevede hem Arnavutköy, hem de Tekstilkent yönlerindeki karayolları tabelalarına “Batışehir” ismi de eklendi.


Batışehir bölgeye ismini vermeye aday


İstanbul’un Avrupa’ya açılan kapısı Bağcılar’da, 3 bin 305 konutun yer aldığı Batışehir Projesi, bölgeye adını verebilecek, semt adı olabilecek nitelikte yükseliyor. Batışehir’de, rezidans – ofis – otelden oluşan Batışehir Premium bölümü dahil toplam üç etabın satışa çıktığı proje kapsamında 1+1’den 5+1’e kadar farklı alanlarda konutlar bulunuyor. Projede, konut ve rezidansların yanı sıra Doğa Koleji’nin eğitim vereceği bir kompleks, mağazaların yer alacağı Batı Cadde ve adeta bir meydanı andıracak olan Batı Meydan ile 100 bin metrekare yeşil alan bulunacak. 


Yüzde 1 peşinat, yüzde 0,49 banka faizi ve yüzde 1 KDV avantajı Batışehir’de


Batışehir Projesi, finansal açıdan da yatırımcılara birçok avantaj sağlıyor. Proje, mevduatın artık yatırım aracı olmaktan çıktığı ve konut faiz oranlarının en düşük olduğu bir dönemde yatırımcılara yüzde 1 peşinat, yüzde 0,49 banka faizi ve yüzde 1 KDV avantajı ile Batışehir’li olma şansı tanıyor.


Batışehir Satış Ofisi Adres: Göztepe mah. İstoç Oto Center

yanı No:10 Bağcılar / İstanbul

Call Center: 444 5 343 (Türkiye'nin her yerinden)

www.batisehir.com