25 / 04 / 2024

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım!

 Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım!

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut güvencesi ile inşa edilen Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım bilgileri...


Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut güvencesi ile hayata geçiriliyor. 


81 bin 910 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesi, 1476 konuttan oluşuyor.


2014 yılında teslimlerinin yapılması planlanan Başakşehir Bahçetepe İstanbul'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesindeki konutlar 60 metrekareden başlıyor 242 metrekareye kadar yükseliyor.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul fiyatları!


Başakşehir Bahçetepe İstanbul fiyatları 158 bin TL'den başlıyor.


Banka kredisi kullanılabilen Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinde firma bünyesinde de çeşitli ödeme alternatifleri bulunuyor.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım!


Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım bilgilerine göre projeye; 444 61 71 numaralı teelfondan yada www.bahcetepeistanbul.com  sayfasından ulaşılabiliyor.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesi, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 20 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Metro istasyonuna 2 dakika, TEM Otoyoluna ise 5 dakika mesafede yer alıyor.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul ulaşım;


444 61 71


www.bahcetepeistanbul.com 


Melek GÜNER/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı