26 / 04 / 2024

Başakşehir Bahçetepe İstanbul iletişim bilgileri!

 Başakşehir Bahçetepe İstanbul iletişim bilgileri!

Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut ortaklığı ile İstanbul'un yeni yerleşim bölgelerinden biri olan Başakşehir'de inşa edilen Başakşehir Bahçetepe İstanbul iletişim bilgileri...


Başakşehir Bahçetepe İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesi, İstanbul Başakşehir'de Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut ortaklığında inşa ediliyor.


81 bin 910 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesi, 1476 konuttan emydana geliyor. Projede eyr alan konutlar 60 metrekare ile 242 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinde, toplam 16 blok bulunuyor. 


Başakşehir Bahçetepe İstanbul fiyatları 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



2014 yılında teslimlerinin gerçekleştirileceği Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesinden konut almak isteyenler banka kredisi ile ödeme imkanından yada firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyor. Projede konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinatı ödedikten sonra banka konut kredisi imkanından yararlanabiliyor. 


 Başakşehir Bahçetepe İstanbul iletişim bilgileri!


 Başakşehir Bahçetepe İstanbul iletişim bilgileri ne göre projeye 444 61 71 numaralı telefondan ulaşılabiliyor. 


Başakşehir Bahçetepe İstanbul projesine isterseniz  www.bahcetepeistanbul.com internet sayfasından da ulaşabiliyorsunuz.


Başakşehir Bahçetepe İstanbul, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Metro istasyonuna 2 dakika, TEM Otoyoluna ise 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.



444 61 71


www.bahcetepeistanbul.com 


Melek GÜNER/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı