06 / 05 / 2024

Başakşehir Bahçetepe iletişim!

 Başakşehir Bahçetepe iletişim!

Başakşehir'de Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut tarafından konut projsi olarak hayata geçirilen ve Aile Bağları ile Bahçetepe Kuleler adlı iki bölümden oluşan Başakşehir Bahçetepe iletişim bilgileri...


Başakşehir Bahçetepe iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de inşa ediliyor. 


Aile Bağları ile Bahçetepe Kuleler adlı iki bölümden oluşan Başakşehir Bahçetepe projesi, Makro İnşaat, Akyapı ve Emlak Konut tarafından konumlandırılıyor. 


Toplam 1476 konuttan oluşan Başakşehir Bahçetepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. 


81 bin 910 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Başakşehir Bahçetepe projesinde yer alan konutlar 60 metrekareden başlayıp 242 metrekareye kadar yükseliyor.


Başakşehir Bahçetepe iletişim!


Başakşehir Bahçetepe iletişim bilgilerine göre projeye 444 61 71 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 


Başakşehir Bahçetepe teslim!


Başakşehir Bahçetepe teslim lerinin 2014 yılında yapılması öngörülüyor.


Projede konut fiyatalrı 158 bin TL'den başlıyor. Başakşehir Bahçetepe projesinde konut sahibi olmak için banka kredisi imkanından yararlanılabiliyor. Projenin anlaşmalı olduğu bankalardan yüzde 75 oranında kredi çekilebiliyor.


Başakşehir Bahçetepe projesi, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yer alıyor. Metro istasyonuna 2 dakika, TEM Otoyoluna ise 5 dakika mesafede hayata geçiriliyor.


Başakşehir Bahçetepe iletişim!


444 61 71

www.bahcetepeistanbul.com 


Melek GÜNER/Konuttimes.com




Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı