25 / 04 / 2024

Bakon Rezidans Atakent'te 0 faizle!

Bakon Rezidans Atakent'te 0 faizle!

Konumu, manzarası, sosyal donatıları ve teknolojik sistemleri ile 1+1 dairelerde çığır açan Bakon İnşaat, müşterilerine sağladığı ödeme kolaylığı ile de farkını ortaya koyuyor.


35 yıldır inşaat sektörüne yön veren Bakon İnşaat, Atakum’da başladığı Bakon Rezidans Atakent Projesi ile modern yaşam modeli 1+1 daireleri şehre taşıyor


Konumu, manzarası, sosyal donatıları ve teknolojik sistemleri ile 1+1 dairelerde çığır açan Bakon İnşaat, müşterilerine sağladığı ödeme kolaylığı ile de farkını ortaya koyuyor. Firma ve projeler hakkında bilgi veren Bakon İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Tarım, ara vermeden gerçekleştirilen projeleri ile Samsun'da marka olmanın gururunu yaşadıklarının altını çiziyor.



35 YIL ÖNCE KURULDU

Bakon İnşaat'ın yaklaşık 35 sene önce Selami Tarım, Selahattin Köroğlu ve Sebahattin Köroğlu tarafından Bafra'da kurulduğunu söyleyen Tarım "İlk başta küçük konut projeleri ile başladık. Fakat geçen süre zarfında yüksek adetli konut projeleri, ticari inşaatlar, alışveriş merkezleri, fabrika inşaatları gibi farklı farklı alanlarda da imalatlar yaptık. Samsun dışında Ordu, Kıbrıs ve İstanbul'da çeşitli imalatlar yaptık. Son 7 senedir aktif olarak Samsun'da çalışıyoruz" dedi. Devam eden projeleri hakkında da bilgi veren Tarım "Bakon İnşaat olarak hali hazırda hem şehir merkezi, hem Atakum, hem de İlkadım'da farklı farklı projelerimiz var. Şehir merkezinde devam eden projemiz; Bakon Rezidans 2; 44 daire ve 2 dükkândan oluşan bir kentsel dönüşüm projesi. Bakon Derebahçem Sitemizin kaba inşaatı tamamlandı. Yaz sonu teslim edilecek. Yine Derebahçe'de tek blok, 32 daire ve 2 dükkândan oluşan bir projemiz mevcut. Onun da kaba inşaatı tamamlandı, ince işleri devam ediyor. Atakum sahilde Royal Rezidans adlı bir projemizin imalatı tamamen bitti, teslimleri yapıldı. Bunun dışında Atakum'da Cağaloğlu Bulvarı üzerinde 2 blok ve bir iş merkezinden oluşan Prestij Park Sitesi'nin kaba ve ince inşaatı bitti. Bu yaz daireleri teslim edeceğiz" diye konuştu. "Bakon Rezidans Atakent Projesi, 10 kat ve 100 daireden oluşan çok özel bir proje" diyen Tarım "Lokasyon olarak çok iyi bir yerdeyiz. Projemiz yaklaşık 2.200 metrekare alana kurulu. Bunun 440 metrekaresi bina oturum alanı. Geriye kalan tüm alan otopark ve bahçe için kullanılacak" dedi. Tarım "Bakon İnşaat olarak uyguladığımız bize özel bir finansman yöntemimiz var. Bu yöntemde müşteriden sadece dairenin belli bir miktarını peşin olarak alıyoruz. Geri kalan tutarı 24 ay, sıfır faiz ile vade farksız ve masrafsız olarak taksit yapıyoruz. Böylelikle müşterimiz kredi çekmeden, faiz ödemeden, ekstra bir masraf yapmadan çok kolay bir biçimde ev sahibi oluyor" görüşünü dile getirdi.



Sabah