19 / 04 / 2024

Avrupark Bahçekent’ten ev alanlar iki kere kazanacak!

Avrupark Bahçekent’ten ev alanlar iki kere kazanacak!

İstanbul’un Avrupa Yakası'nda kurulan Yenişehir’in bir parçası olan Bahçekent, hem ev sahibi olmak hem de iyi bir yatırım yapmak isteyenler için gelecek vaat ediyor.


Önümüzdeki dönemde Avrupa Yakası'nda üçüncü havalimanına, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve bağlantı yollarına yakın yerlerin prim yapacağını söyleyen Cihan İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Bu yerlerin başında da Bahçekent geliyor. Buradan ev alanlar iki kere kazanacak. Hem ev sahibi olacaklar hem de daha inşa aşamasındayken konutlarının değeri artacak” dedi. Pala, 20 bin evin inşa edileceği Bahçekent’te Emlak Konut’un da büyük altyapı çalışmaları olduğunu belirtti.

İstanbul’un Avrupa Yakası'nda kurulan Yenişehir’in bir parçası olan Bahçekent, hem ev sahibi olmak hem de iyi bir yatırım yapmak isteyenler için gelecek vaat ediyor. Önümüzdeki dönemde Avrupa Yakası'nda üçüncü havalimanına, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve bağlantı yollarına yakın yerlerin prim yapacağını söyleyen Cihan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Yavuz Pala, “Bu yerlerin başında da Bahçekent geliyor.  Yenişehir’in bir parçası olan Bahçekent önümüzdeki yıllarda çok değer kazanacak” dedi.  Emlak Konut GYO’nun Bahçekent’te çok önemli altyapı çalışmaları olduğuna dikkat çeken Pala, “Dev şehir parkı Hayat Park bunlardan sadece biri. 160 bin metrekarelik alana kurulacak olan Hayat Park’ın üç tarafı sularla çevrili olacak. Parkta cami, biolojik gölet, çim amfi, yamaç terasları, çok amaçlı yeşil alan, tematik bahçeler, piknik ve spor alanları bulunacak” diye konuştu. 

Avrupa Yakası'nın Ataşehir’i olacak!

Alt ve üst yapı yatırımlarının devreye girmesi ve 20 bin konutun inşa edilmesiyle bölgenin prim potansiyelinin hızla artacağına dikkat çeken Ertuğrul Yavuz Pala, “Bahçekent adeta Avrupa Yakası'nın Ataşehir’i olacak. Buradan ev alanlar iki kere kazanacak. Hem ev sahibi olacaklar hem de daha inşa aşamasındayken evlerinin değeri artmaya başlayacak.  İster yatırım, ister oturum amaçlı olsun Bahçekent’ten konut alan herkes karlı çıkacak” açıklamasında bulundu.

Avrupark Bahçekent inşa edilecek

Cihan İnşaat olarak geleceğine güvendikleri Bahçekent’te,  Avrupark Bahçekent  projesini inşa edeceklerini belirten Pala sözlerine şöyle devam etti:

“Avrupark Bahçekent, Hayat Park’ın hemen yanında yer alacak. Emlak Konut GYO güvencesinde inşa edeceğimiz ve şuanda ön talep sürecinde olan projemiz önümüzdeki aylarda satışa çıkacak. 83 bin metrekare alan üzerinde yükselecek olan Avrupark Bahçekent’te 1.394 konutun yanı sıra 86 adet de dükkan bulunuyor.  Yeni evli çiftlerden geniş ailelere kadar herkesin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlanan Avrupark Bahçekent’te 1+1’den 4+1’e farklı daire seçenekleri yer alıyor. Avrupark Bahçekent’te 1+1’ler 64 ila 75 metrekare, 2+1’ler 95 ila 126 metrekare, 3+1’ler 144 ila 161 metrekare, 4+1 dairelerse 174 ila 186 metrekare olarak planlanıyor.”


Avrupark Bahçekent satış ofisi iletişim

Telefon: 0216 499 18 01

Web: www.avrupark.com