05 / 05 / 2024

Avrupa Konutları Ispartakule 3 satış ofisi!

 Avrupa Konutları Ispartakule 3 satış ofisi!

Ispartakule'de Artaş İnşaat tarafından Avrupa Konutları projesi olarak inşa edilen ve 6 bloklu olarak konumlandırılan Avrupa Konutları Ispartakule 3 satış ofisi iletişim bilgileri...


Avrupa Konutları Ispartakule 3 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Ispartakule'de Artaş İnşaat taarfından inşa edilen bir Avrupa Konutları projesi olarak hayata geçiriliyor.


Avrupa Konutları Ispartakule 3 satış ofisi!


Avrupa Konutları Ispartakule 3 satış ofisi projenin bulunduğu alanda bulunuyor. Projeye, 444 38 25 numaralı telefondan yada www.avrupakonutlarispartakule3.com sayfasından ulaşılabiliyor.


Avrupa Konutları Ispartakule 3 projesinde 644 konut ve 12 ticari ünite yer alıyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor


Avrupa Konutları Ispartakule 3 projesinde yer alan konutlar 72 metrekareden başlayıp 170 metrekareye kadar yükselen büyüklüklere sahip.


Projede; fitness salonu, buhar odası, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı otopark gibi aktivite alanları bulnuuyor.


40 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Avrupa Konutları Ispartakule 3 projesinde fiyatlar 206 bin liradan başlıyor. Projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Avrupa Konutları Ispartakule 3 satış ofisi!


Tahtakale Mahallesi, Kuzey Yanyol Avrupa Konutları satış ofisi - Avcılar İstanbul


444 38 25

www.avrupakonutlarispartakule3.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com