19 / 04 / 2024

Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 84 ay 0 faiz!

 Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 84 ay 0 faiz!

Belgrad Ormanı’nın hemen yanı başında Emlak Konut GYO güvencesiyle Gül Proje tarafından inşa edilen Avangart İstanbul'un lansmanı yapıldı...


Şehrin içinde, klişelerin dışında” mottosuyla tanıtılan Avangart İstanbul’un lansmanı bugün yapıldı. Lansmana Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Gül Proje Yönetim Kurulu Başkanı Metin Gül ve Gül Proje Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Gül ve Sönmez Aydın katıldı.


Belgrad Ormanı’nın hemen yanı başında Emlak Konut GYO güvencesiyle Gül Proje tarafından inşa edilen Avangart İstanbul projesi 36 bin 750 metrekare arsa, 207 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


11 Blok 935 daire ve 18 ticari üniteden meydana gelen Avangart İstanbul projesinde fiyatlar 504 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Proje Ünlü mimar Hakan Helvacıoğlu tarafından tasarlandı. 


  Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 84 ay 0 faiz!


Gayrettepe, Maslak, Levent ve İstinye gibi alışveriş lokasyonlarına yakın olan Avangart İstanbul'da evinden çıkmadan işlerini halletmek isteyenler için 18 dükkandan oluşan Avangart İstanbul çarşısı bulunuyor.


Tem Otoyolu üzerinde Seyrantepe’de konumlandırılan projenin içerisinde; parklar, açık hava spor alanları, yürüyüş yolları, çocuklar için oyun alanları, kapalı yüzme havuzu ve sauna yer alıyor. 

 

84 ay 0 faiz imkanı sağlanan   Avangart İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.  Proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Türk Telekom Stadyumu’nun hemen yanında yükseliyor.




Web: www.avangartistanbul.com