19 / 04 / 2024

Arma Menta Kartal'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

 Arma Menta Kartal'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Kartal Soğanlık’ta inşa edilen Arma Menta Kartal'dadaire fiyatları 407-710 bin TL arasında değişiyor. Projede 60 ay vade 0 faiz imkanı bulunuyor..




Okkalar İnşaat’ın 2017 yılı başında lanse ettiği “Yatırımın Arması” dört yeni projesinden biri olan ve yatırımcısına şehrin göbeğinde doğa dostu bir yaşam sunan Arma Menta projesinde hafriyat çalışmaları başladı. Mayıs ayı başında inşası başlayan proje, toplamda 60 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçiriliyor. 2019 yılının Haziran ayında tamamlanması planlanan projede daire fiyatları 407-710 bin TL arasında değişiyor. 


Şimdiye kadar gerçekleştirdikleri bütün projelerde kaliteden ödün vermediklerini belirten Okkalar İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Okka, “İstanbul’un yeni çekim merkezi Kartal’da hayata geçirdiğimiz Arma Menta projemizde, bu ay inşa çalışmalarına başladık. 82m² ile 136m² aralığındaki 2+1 ve 3+1’lik 158 konut ve 9 ticari alandan oluşan projemizi 2019 yılında teslim etmeyi planlıyoruz” dedi. 


Arma Menta’nın yüzde 35’inin satıldığının altını çizen Okka, “Yatırımcısına yüksek kazanç vaat eden projemizde yatırımcılarımıza sunduğumuz en temel avantaj ise banka kredisi kullandırmak. Bu durum yatırımcımız için de büyük bir güven oluşturuyor. Bankalar nezdinde 60 ay vade 0 faiz seçeneği de 120 ay kredi seçeneğimiz de mevcut. Okkalar İnşaat olarak 36 ay vade seçeneği de sunuyoruz” diye konuştu. 


Deniz havası ormanla kucaklaşıyor 


Arma Menta, İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Kartal Soğanlık’ta yer alan 5 bin m²’lik bir alana inşa ediliyor. Arma Menta, Prens Adaları’ndan gelen deniz havasının, Aydos Ormanları ile kucaklaştığı yer alıyor. Proje, ormanlık alanı ve tertemiz havasının yanı sıra site alanı içinde oluşturulan botanik bahçede, oksijen terapisi ile günün yorgunluğunu atma imkanı da sağlıyor. Yüksek yaşam standartları gözetilerek inşa edilen Arma Menta’da; kış bahçesi, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, açık havuz, hamam, sauna, buhar odası, fitness center, servis bekleme alanı, kapalı otopark, açık misafir otopark alanı da bulunuyor. 82m² ile 136m² aralığındaki 2+1 ve 3+1’lik 158 konut ve 9 ticari alandan oluşan projede, daire fiyatları 407 bin TL’den başlıyor. E5, TEM gibi ana yollara birkaç dakika mesafede inşa edilmeye başlanan proje, metroya da 900 metre mesafede yer alıyor. Proje, şehir merkezinde bulunan büyük hastanelere, AVM’lere, üniversitelere ve adliye sarayı gibi önemli kurumlara yakınlığı ile de önemli avantajlar sunuyor.




armamenta.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler