18 / 05 / 2024

Antasya Residence ne zaman teslim?

 Antasya Residence ne zaman teslim?

Ümraniye Antasya Residence projesinde daireler 350 bin liradan başlıyor. Antasya Residence ne zaman teslim? sorusunun cevabına haberimizden ulaşabilirsiniz...


Tek bloktan oluşan Antasya Residence projesi Ümaniye'de inşa ediliyor. Ant Yapı imzası taşıyan Antasya Residence Evleride 1 oda 1 slaon ve 2 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri yer alıyor. Antasya Residence ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor.


Satışların devam  ettiği Antasya Residence Evleri 617 adet daireden meydana geliyor.  8 bin metrekare alana sahip olan Antasya Residence Konutlarında yer alan blok 42 katlı olarak tasarlandı. Antasya Residence fiyat listesi 350 bin liradan başlıyor.


Karma proje olarak inşa edilen Antasya Residence Ümraniye'de 1 oda 1 salon daireler 74 metrekare ve 2 oda 1 salon daireler ise 110 metrekare büyüklüğe sahip. Antasya Residence Evleri lokasyon olarak Ümraniye Carrefour'un arkasında inşa ediliyor.


Antasya Residence ne zaman teslim?


Antasya Residence ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Ekim ayı olarak cevaplanıyor. Ümraniye Antasya Residence Evlerinde kapalı yüzme havuzu, sauna, dinlenme alanları, avlu, çocuk havuzu, lobi, spor merkezi ve fitness salonu gibi donatılar bulunuyor.


Antasya Residence satılık daire fiyatları bilgisine göre 1 oda 1 salon daireler 350 bin liradan ve 2 oda 1 salon daireler ise 480 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Ant Yapı Antasya Residence ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor.


Antasya Residence nerede?

Ant Yapı Antasya Residence adres:Saray Mah. Akçakoca Cad. No:11 Ant Yapı merkez binası, 34768 Ümraniye – İstanbul


Antasya Residence iletişim bilgisi:

Tel : 0216 630 68 68

Web: www.antyapi.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com