29 / 04 / 2024

Anka Yapı Evim Kadıköy teslim!

 Anka Yapı Evim Kadıköy teslim!

Anadolu Yakası'nın en kalabalık ve gözde bölgelerinden biri olan Kadıköy'de Anka Yapı tarafından kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Anka Yapı Evim Kadıköy teslim tarihi...


Anka Yapı Evim Kadıköy projesi, Anka Yapı tarafından kentsel dönüşüm projesi olarak yükseliyor. Anadolu Yakası'nın en kalabalık ve gözde bölgelerinden biri olan Kadıköy'de konumlandırılan Evim Kadıköy projesi 70 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor.


400 bin metrekare inşaat alanı bulunan Evim Kadıköy projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatifleri bulunuyor. Projedeki daireler 39 metrekare ile 120 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor.


Daire fiyatlarının 223 bin liradan başladığı Evim Kadıköy projesinde toplamda 3 etap bulunuyor. Proje aynı zamanda 3 ada üzerinde yükseliyor. 


Toplam 2 bin 500 konutun yer aldığı Evim Kadıköy projesinin ilk etabında 550 konut bulunuyor.


Anka Yapı Evim Kadıköy teslim!


Anka Yapı Evim Kadıköy teslim tarihi 2015 yılı olarak belirlendi.


Banka konut kredisi kullanılarak konut satın alınabilen Anka Yapı Evim Kadıköy projesinde firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor. Projede yüzde 50 peşinat ödendiğinde 24 ay faiz taksit imkanı sunuluyor.



Telefon: 444 38 11

Web adresi: ankayapifikirtepe.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com