20 / 04 / 2024

AND Pastel’de yaşamaya başladıktan sonra öde!

 AND Pastel’de yaşamaya başladıktan sonra öde!

AND Gayrimenkul’un ilk konut projesi olan AND Pastel projesinde kredi ödemeleri Ocak 2019’a ertelenebiliyor. Projede birçok farklı ihtiyaca cevap veren 100’den fazla ödeme seçeneği de bulunuyor...


Lansmanı öncesi AND Gayrimenkul, ilk fiyat avantajıyla ön talep toplamaya başladı. İlk etap teslimleri Haziran 2018’de; son etap teslimleri ise Aralık 2018’de başlayacak AND Pastel’in kredi ödemeleri ise Ocak 2019’a ertelenebiliyor. 


Yaşam başladıktan sonra ödeme yapabilme imkanı sunan AND Pastel’de aynı zamanda yüzde 1 KDV avantajı da sunuluyor. Projede “60 aya yüzde 0 faiz oranı’’ veya ‘’120 aya yüzde 0.55 faiz oranı” gibi birçok farklı ihtiyaca cevap veren 100’den falza ödeme seçeneği de bulunuyor. 


Yeni Nesil Mahalle AND Pastel 

AND Gayrimenkul’un ilk konut projesi olan AND Pastel, şehrin merkezine yakın; karmaşasına ise uzak olmak isteyenler için tasarlandı. Proje Kartal’da, Adalar ve deniz manzarasına hakim evleriyle; İstanbul’un ana ulaşım akslarından E-5’in hemen yanında, metroya yürüme mesafesinde yer alan konumu ile dikkat çekiyor. Yüzde 70’i yeşil alandan oluşan proje, AND Gayrimenkul’un bol ödüllü projesi AND Kozyatağı gibi HPP Architects tarafından tasarlandı. Kentin farklı renklerinden ilham alarak, farklı ihtiyaçlara cevap veren bir mimari yaklaşımla tasarlanan projede 1243 konut ve 7 ayrı bloktan oluşan karma kullanımlı alanlar bir arada bulunuyor. Orta ölçekli bir mahalle büyüklüğüne sahip olan AND Pastel’in sağlık kurumundan, okul öncesi eğitim kurumuna, alışveriş alanlarından, yeme – içme alanlarına kadar bir mahallenin ihtiyaç duyacağı hemen hemen her mekana sahip olacak. Doğa ile yaşamı yeniden tanımlayan AND Pastel, aynı zamanda Komşuköy iş birliğiyle de doğallığı mahalleye taşıyor. Komşuköy’deki AND Pastel tarlalarında yetişen birbirinden sağlıklı ürünler, tarladan toplandığı gün en taze haliyle AND Pastel’deki ev sahipleriyle buluşacak. Yeşil bloktan daire alan ev sahiplerine 2020 yılına kadar her ay doğal ürünler gönderilecek. Aynı zamanda, çocukların sadece büyüklere göre tasarlanmış evlerden, şehrin gürültüsünün eksik olmadığı küçük çocuk parklarından çok daha fazlasını hak ettikleri felsefesini benimseyen AND Gayrimenkul, ilk konut projesi olan AND Pastel’i Çocuk Dostu olarak tasarladı. Projede sadece açık alanlar değil, evlerin içi ve ortak kapalı alanlar da çocuklar düşünülerek planlandı.



AND Pastel Proje Bilgileri:

Konut arazi alanı: 45.000 metrekare

Toplam İnşaat alanı: 250.000 metrekare

Toplam Peyzaj alanı: 30.000 metrekare

Toplam Blok: 7 blok (Blok isimleri: Mavi, Turuncu, Yeşil)

Ortalama konut sayısı: 1.243

Mimar: HPP

Peyzaj Mimarı: Martha Schwartz

Teslim: Haziran 2018’den itibaren etap etap teslim edilecek


Web: http://www.andpastel.com/



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri