28 / 03 / 2024

Akkent Paradise Gardens 0 faiz kampanyası için son gün 15 Ocak!

Akkent Paradise Gardens 0 faiz kampanyası için son gün 15 Ocak!

Ünal Akpınar İnşaat’ın Batıkent’te hayata geçirdiği Akkent Paradise Gardens Konut Projesi, Başkentlilerden tam not aldı. Akkent Paradise Garden projesine yönelik yatırımcılara sundukları "0 faiz" kampanyasının 15 Ocak’ta sona ereceğini vurguladı...


Ünal Akpınar İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, firma Akkent Paradise Garden Projesi'ni hayata geçirmeye başladı.


Ünal Akpınar AŞ Gayrimenkul Koordinatörü Haluk Aktüre, söz konusu projede "mahalle kültürünü" yaşatmayı hedeflediklerini belirterek, "Bizim projemizde çocuklar bahçede güvenle oyunlarını oynayabilecekler, sosyal donatı alanlarıyla özellikle çocuklarımız ebeveynleri ile doğanın içinde, yeşille iç içe gelebilecekler. Her türlü sporu yapabilecekler, konut sektöründe bir ilk olan bisiklet parkurları, paten, kaykay pisti hatta mini golf alanıyla bir ailenin çocuklarıyla keyifle vakit geçirmeleri için her türlü imkanı sağlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.


Projenin hemen yanında yer alan ve eş zamanlı tamamlanacak AVM ile bölgenin çekim merkezi olacağına dikkat çeken Aktüre, 15 Ocak’a kadar ev alacak yatırımcıya, son model Mercedes kazanma fırsatı da sunduklarını ifade etti.


Aktüre, ev almak için doğru zaman olduğuna dikkati çekerek, Akkent Paradise Garden projesine yönelik yatırımcılara sundukları "0 faiz" kampanyasının 15 Ocak’ta sona ereceğini vurguladı.


www.akkent.com.tr/



AA