14 / 05 / 2024

Ağaoğlu Veliefendi projesi detayları!

 Ağaoğlu Veliefendi projesi detayları!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşacak olan ve Ağaoğlu'nun Zeytinburnu Veliefendi'de hayata geçireceği Ağaoğlu Veliefendi projesi detayları...


Ağaoğlu Veliefendi projesi Zeytinburnu'nda Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor. Veliefendi Hipodromu'nun hemen karşısında yer alan Ağaoğlu Veliefendi projesi, Marmara Forum AVM'nin az ilersinde bulunuyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşacak olan ve Ağaoğlu'nun Zeytinburnu Veliefendi'de hayata geçireceği proje 10 Mayıs'da satışa çıkıyor.



Ağaoğlu Veliefendi projesi detayları!


Ağaoğlu Veliefendi projesi detayları nın basın toplantısınde açıklanacağı projede konutların metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor.


Ağaoğlu Veliefendi projesinde toplamda 1200 konut bulunacak. Emsal değerinin 2.5 olarak belirlendiği Ağaoğlu Veliefendi projesinde bir çok ödeme seçeneği bulunacak. 


25 bin TL'ye varan indirimlerin yapılacağı Ağaoğlu Veliefendi projesinde banka kredisi de kullanılabilecek.


Ağaoğlu Veliefendi projesi, Bakırköy ve sahil yoluna 1 kilometre, Merter'e 2 kilometre, Topkapı'ya 4 kilometre ve Atatürk Havalimanı'na ise yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta yaşam buluyor.


Barbaros mah. Ihlamur sk. No.4A, Özel İşyeri No:1 34746 Ataşehir / İstanbul 


0 (216) 687 11 11 pbx

www.agaoglu.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı