28 / 04 / 2024

Adana, Dreamtowers projesiyle yepyeni yaşamın kapılarını aralıyor!

Adana, Dreamtowers projesiyle yepyeni yaşamın kapılarını aralıyor!

Adana'nın en iyi lokasyonunda yer alan yeni projesi "Dreamtowers" ile hayatın merkezinde olmak isteyenlere yepyeni bir yaşamın kapılarını aralıyor. Proje Halil Avcı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


İnşaat sektöründe 37 yıldır, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda projeye imza atan Halil Avcı İnşaat, ticari ve sosyal yaşamın merkezi Turgut Özal Bulvarı'nda geliştirdiği yeni lüks konut projesiyle bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. "Billur Yalı", "DreamTown', "DreamGarden" "DreamPark", "DreamLand" ve "DreamLoft" ile Adana'ya çağdaş ve konforlu yaşam alanları kazandıran Halil Avcı İnşaat'ın, Turgut Özal Bulvarı, Kenan Evren Bulvarı ile Uğur Mumcu Bulvarı'nın kesişme noktasında yer alan yeni projesi "Dreamtowers" yine çok konuşulacak. 


"ADANA'NIN EN İYİ LOKASYONU" 

Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, iz bırakan projeler arasında yerini alacak olan "Dreamtowers" projesinin öne çıkan en önemli özelliğinin, bulunduğu lokasyon olduğunu söyledi. Projenin, Adana'nın en önemli bulvarları olan Turgut Özal Bulvarı ve Kenan Evren Bulvarı ile son dönemde popüler olan Uğur Mumcu Bulvarı'nın kesiştiği noktada yer aldığını belirterek, "'Kenan Evren, ticari özellikleriyle öne çıkan bir bulvar, Uğur Mumcu da kaleleri, restoranları ile öne çıkan bir bulvar, Turgut Özal ise hem ticari hem eğlence, her yönden öne çıkan bir bulvar. Bu bulvarların üçünün tam ortasında eşsiz bir lokasyon. Adananın en iyi lokasyonu. Yeni projemizde yerini alanlar, artık zamanlarını yollarda, trafikte geçirmek zorunda kalmayacak, sevdiklerine daha fazla zaman ayırabilecek" dedi. 




www.halilavci.com


Posta Çukurova Gap




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri