02 / 05 / 2024

KoçCity Serdivan projesi satışta!

KoçCity Serdivan projesi satışta!

KoçCity projesi Sakarya nın Serdivan ilçesinde bulunuyor!


 

Şehrin gelişmesini tamamlamış en değerli yerleşim merkezinde, yüzde 65 i bahçe ve yeşil alan olan 6 bin 500 metrekare arsa üzerine kurulu KoçCity projesi satışa sunuldu. Deprem ve bina güvenliği ön planda tutulan projemizde; perdeli – çerçeveli sistem C25 hazır beton kullanılan KoçCity enerjinin doğru ve israfsız kullanıldığı mekanlardan oluşuyor. Binaların dış cepheleri yüksek densiteli mantolama yalıtım malzemeleri ile kaplandı.

 

KoçCity güvenliğiniz için her daireyi özel LCD ekranlı kamera sistemiyle donattı. İç mekanda hiçbir harcamadan kaçınılmadan 1. sınıf seramik, laminant parke, duşakabin, jakuzi, mutfak, duvarlar saten alçı ve kartonpiyerle döşenmiştir. Kapılar Amerikan panel kapı, dış kapı ise çelik kapı olarak yapıldı.

20 müstakil dubleks, 4 bahçe dubleks, 4 daire, 177 metrekare müstakil dubleks, 183 metrekare bahçe dubleks ve 97 metrekare dairelerin bulunduğu Koçcity Serdivan projesi, Serdivan Avm ye 300 metre mesafede bulunuyor. Projede site içi aydınlatma sistemi, açık otopark gibi özellikler yer alıyor.

Koçcity Serdivan projesinde binalar; depreme dayanıklı perdeli - çerçeveli sistem ve radyejeneral temel sistemi, 25. sınıf hazır beton, yangın güvenliği, dış cephelerde ısı yalıtımı yüksek mantolama sistemi ile inşa edildi.

Daire içlerinde, banyo ve ıslak zeminler 1. sınıf seramik, banyo dolabı, jakuzi, duşakabin, banyo ve mutfaklarda 1. sınıf vitrifiye ve armatür, 1. sınıf mutfak dolapları, granit tezgah, dijital uydu yayın altyapısı, iç duvarlar ve tavanlar alçı sıva üzeri su bazlı saten boya, iç kapılar Amerikan panel kapı olarak tasarlandı. Projenin satış ve pazarlamasını Birol Polat Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi yürütüyor.

0264 777 1 540