28 / 03 / 2024

Kınalı Çağdaşkent'te konutlar bayramda teslim ediliyor! 84 bin TL'ye 3+1!

Kınalı Çağdaşkent'te konutlar bayramda teslim ediliyor! 84 bin TL'ye 3+1!

Kınalı Çağdaşkent projesi kapsamında yer alan konutların teslimatları 4 ay erkene çekildi. Proje kapsamında teslimler Ramazan Bayramı'yla beraber başlayacak. Çağdaşkent projesinde yer alan konutların fiyatları 84 bin TL'den başlangıç gösteriyor


2009 yılının Şubat ayında temeli atılan Kınalı Çağdaşkent; Silivri'de yer alıyor. 200 bin metrekarelik alan üzerinde kurulan projede toplam 2 bin konut bulunuyor.

Anka Yapı tarafından yükselen projede yer alan konutlar 3+1 olarak tasarlandı. Bu 3+1 konutlardan 110 metrekarelik bahçe katlarının fiyatı 84 bin TL olarak belirlenirken 130 metrekare normal katlardaki konutlar ise 99 bin TL'den satışa sunuluyor.

Proje kapsamında 60 aya kadar banka kredisiz vadelendirme yapılıyor. Ya da banka kredisiyle 120 aya kadar vadelendirme imkanı sunuluyor. Firma projede teslimatları 4 ay erkene çekti ve Ramazan Bayramı'yla birlikte konutları teslim etmeye başlayacak.

Çağdaşkent kapsamında tapular da hemen teslim ediliyor. Projenin sosyal yaşam alanlarında sportif alanlar, sosyal alanlar, yüzme havuzu, baksetbol sahası, futbol sahası, yürüyüş alanları ve güvenliğin yanı sıra yeşil alanlar da bulunuyor.

Çağdaşkent Silivri'de denize 3 kilometre, TEM otoyoluna 4 kilometre ve E-5'e 2 kilometre mesafede yer alıyor.

444 38 99

www.cagdaskent.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com