29 / 03 / 2024

Burçin Çelik kimdir?

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işleri yaptı?


Burçin Çelik, Kocaeli Üniversitesi Uluslarası İlişkiler mezunudur. İstanbul Arel Üniversitesi İşletme Bilgi Yönetiminde Yüksek Lisansını tamamladı. 


Kriz Dönemlerinde inşaat sektöründe pazarlama sorunlarının incelenmesi konusunda bitirme tezi bulunmaktadır. Gayrimenkul sektöründe on yılı aşkın süredir Dumankaya ve Tekfen Holding gibi sektörün lider kuruluşlarının tüm satış ve pazarlama organizasyonlarında uzman ve yönetici kadrolarında yer aldı. Başlıca yer aldığı projeler; Hep İstanbul, Modern, Modern Vadi, Modern Collection, Hi-fit, Dumankaya Flex Ofice, Konsept Halkalı, Dumankaya Miks. Projelerinde yer aldı. 

          

29 Kasım 2016 tarihinde Aveb Proje Danışmalığı kurmuştur. Başlıca hizmetleri Proje Geliştirme ve Proje pazarlamadır. Bunun yanında Aveb Proje esenyurt ,beylikdüzü, avcılar  bölgesinde ikinci el konut satışı ve kiralamasında büyük rol oynamaktadır. Aveb Proje  Danışmanlık  genç kadrosu ve dinamik yapısı ile emlak sektöründe uzun yıllar doğru hizmet anlayışı ile hizmet vermeyi hedeflemektedir.