25 / 04 / 2024

Trabzon çarpık yapılaşmadan kurtarılacak!

Trabzon çarpık yapılaşmadan kurtarılacak!

AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’u yıllar içinde oluşan çarpık yapılaşmadan kurtararak, modern şehircilik ve kent estetiğinin buluştuğu gıpta edilecek bir kent haline getireceklerini söyledi...


Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon’u yıllar içinde oluşan çarpık yapılaşmadan kurtararak, modern şehircilik ve kent estetiğinin buluştuğu gıpta edilecek bir kent haline getireceklerini söyledi.


Kentsel Dönüşüm projeleri ile Trabzon’u yaşanılır mekanlara kavuşturmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu kapsamda Çömlekçi kentsel dönüşüm projesini devam ettireceğiz. Esentepe-Sezai Uzay-Kaymaklı’nın bir bölümünün kentsel dönüşümü, Narlıbahçe, Tabakhane Kentsel Dönüşümü, Kaymaklı ve Erdoğdu afet riskli alanların dönüşümü gibi projeler devam edecek. Bunun yanında Meydan Parkı ikinci etabının tamamlanması ve 3. Etabının da düzenlenmesinin yapılmasını planlıyoruz. Boztepe’ye teleferik projesinin yapımını da tamamlayarak hizmete sunmayı hedefliyoruz” ifadelerini kulandı.


Büyükşehirle birlikte Boztepe ve çevresinin yeniden düzenlenmesi için çalışmaların başlatılacağını kaydeden Gümrükçüoğlu, Değirmendere Vadisi’nin bir bütün olarak turizm vadisi şeklinde planlanmasının da yapılacağını söyledi.


Çimento fabrikası alanının şehrin kullanımına kazandırılması için çalışmalar başlatacaklarını kaydeden Gümrükçüoğlu, “2015 yılında sözleşme süresi dolması dolayısıyla çimento fabrikasının olduğu alan ve etrafı yeni yer bulunarak, bölgenin ve Trabzon’un yararına bir cazibe merkezi haline getirilmesinin çalışmasını yapacağız” diye konuştu.



Pirsus Haber



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler