29 / 03 / 2024

Saffet Bulut kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Saffet Bulut kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

1994-2004 yılları arasında Bahçelievler Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Saffet Bulut, geçmişin tecrübesini kendisi için avantaj olduğunu dile getirdi. Bulut, Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti


CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Saffet Bulut, kentsel dönüşümü sadece kendilerinin yapabileceklerini söyledi. 1994-2004 yılları arasında Bahçelievler Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Saffet Bulut, geçmişin tecrübesini kendisi için avantaj olduğunu söyledi. Bahçelievler'de kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Bulut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bahçelievler'in depreme dayanıklı binalara ihtiyacı olduğu gibi, Bahçelievler'in yeşil alanlara da ihtiyacı var. Bahçelievler'de yeşil alanları çoğaltmanın yolu kentsel dönüşümden geçiyor. Bahçelievler'de otopark sorununun çözümü de kentsel dönüşümden geçiyor. Bahçelievler'de trafiğin ve ulaşımın düzenlenmesi kentsel dönüşümden geçiyor. Bahçelievler'de adam gibi kentsel dönüşüm yaparsanız her şeyi çözersiniz. Bunu yapabilmek için yüreğinizi ortaya koymanız lazım, dört elle sarılmanız lazım ve bedeninizi taşın altına sokmanız lazım". 


"SEÇİMİ AÇIK ARA FARKLA ALMAYI HEDEFLİYORUZ" 

Belediye başkanlığı sürecinde Bahçelievler'i İstabul'da yaşamak istenen birinci ilçe durumuna getirdiklerini ifade eden Saffet Bulut, kamu binaları, okullar, parklar ve ulaşımda kolaylığı sağlayan yollar yaparak halkın beğenisini kazandıklarını söyledi. Yaptığı hizmetleri, yapacaklarının teminatı olarak gösteren CHP Bahçelievler Belediye Başkan adayı Saffet Bulut, "Kentsel dönüşümün üstesinden ancak biz geliriz. Bunu halkımıza geçmişte yaptığımız hizmetlerle anlattık ve izah ettik. Onun için halkımız büyük bir teveccüh ile şuanda yanımızda. Biz Bahçelievler'de seçimi çok açık ara farkla almayı planlıyoruz. Daha çok çalışacağız, daha çok halkımıza ulaşacağız. Ve Bahçelievler o eski günlerine, oturulmak istenen ilçe durumuna biz taşıyacağız" dedi. 


İstanbul Gazetesi