18 / 04 / 2024

Osmangazi'de yıkım çalışmaları devam ediyor!

 Osmangazi'de yıkım çalışmaları devam ediyor!

Gür Caddesinin genişletilmesi için çalışmalara başlayan ve 44 binayı yıkarak 2 bin 300 metrekare alanı kamulaştıran Osmangazi Belediyesi, caddeyi ana artere imar yolu için de çalışmalarını sürdürüyor.



Gür Caddesinin genişletilmesi için çalışmalara başlayan ve 44 binayı yıkarak 2 bin 300 metrekare alanı kamulaştıran Osmangazi Belediyesi, caddeyi ana artere imar yolu için de çalışmalarını sürdürüyor. Gür Caddesi'ni 40 metre genişliğindeki imar yoluna bağlayacak güzergah üzerinde yer alan 4 katlı bir bina kamulaştırılarak yıkıldı. 


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bu yolu açabilmek için bugüne kadar toplam 6 bin 817 metrekare alan kamulaştırdık. Kamulaştırmalar için 5 milyon 200 bin TL kaynak kullandık. Bölgede ulaşımı rahatlataıak için çalışmalarımız bütün hızıyla devam ediyor. TOKİ'lere ulaşımı kolaylaştıracak ve trafiği düzenleyecek bu genişletme çalışması, mahallemizde büyük bir rahatlama sağlayacak" dedi. Mahallelerin gelişmişliğinin en önemli göstergesinin yollar olduğunu ifade eden Dündar, "Yeni imar yollan açmak bizim yatırım planlarımızın temelini oluşturuyor. Bunun için Osmangazi'de 4 yılda 34 bin 800 metre imar yolu açtık. 67 çıkmaz sokağımızı açarak mahallelerimize nefes aldırdık. 


Göreve geldiğimiz günden itibaren bu bölgemizde 9 bin 400 metrekare alan kamulaştırdık. Bundan sonra da planlı şehirleşme çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu. 


A Gazete




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016