29 / 03 / 2024

Mamak Gülseren-Anayurt projeleri devam ediyor!

 Mamak Gülseren-Anayurt projeleri devam ediyor!

MAMAK Belediyesi'nin, Gi'ılseren-Anayurt Mahalleleri'nde uyguladığı kentsel dönüşüm projesi kapsamında yeni bloklar hızla yükseliyor. Kısa bir süre önce gecekondularla kaplı olan bölge şuan yerini modern konutlara bırakıyor.



Mamak'ta hizmet atağının hızla devam ettiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak'ı modern ve çağdaş şehircilik anlayışının hakim olduğu bir ilçe haline getirme çabası içerisinde olduklarını kaydetti. 

Özellikle toplu konut alanında yapılan çalışmalar, ilçenin gelişmesi ve güzelleşmesi yönünde önemli katkı sağlıyor. TOKİ ile işbirliği yapılarak gerçekleştirilen GülserenAnayurt Kentsel Yenileme Projesi, 5450 konuttan oluşuyor. 

437 bin metrekarelik alana kurulan proje kapsamında konutların yanı sıra yapılacak yeşil alan ve sosyal donatı alanları da dikkat çekiyor. 

Mamaklı vatandaşların sabırsızlıkla beklediği kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında mahalleler yepyeni bir görünüme kavuşacak. 

Akgül, "Bugün Mamak'ta gerçek bir dönüşümden, modem okulların, konutların yer aldığı bir yaşam bölgesinden söz ediyoruz. Böylelikle mahallelerinde, konutlarında değeri artıyor" dedi. 


Ticari Hayat




Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016, Satışa çıkacak projeler