18 / 04 / 2024

Konya Şeydişehir Belediyesi kentsel tasarım projeleri!

Konya Şeydişehir Belediyesi kentsel tasarım projeleri!

SEYDİŞEHİR Belediyesi kentsel tasarım projeleri, rutin belediyecilik hizmetleri ve sosyal belediyecilik atılımlarının yanı sıra yeşil alanları, park ve bahçeleriyle ilçeyi örnek bir kent haline getirmeyi sürdürüyor...


SEYDİŞEHİR Belediyesi kentsel tasarım projeleri, rutin belediyecilik hizmetleri ve sosyal belediyecilik atılımlarının yanı sıra yeşil alanları, park ve bahçeleriyle ilçeyi örnek bir kent haline getirmeyi sürdürüyor. Belediye ilçe genelinde refüjler ve kavşaklarda meilland gülü ekimi çalışmalarına devam ediyor. Belediye Fen İşleri Ekipleri Atatürk Caddesi, Milli Egemenlik, Seyyid Harun Bulvarı gibi ana arterlerle kavşakların yanı sıra ilçenin çeşitli kesimlerine meilland gülü ekimi yapıyor. 


Seydişehir'in yeşil bir dokuya kazandırılmasının her zaman öncelikleri arasında olduğunu kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada:"Seydişehir'imize yeşil alanlar kazandırmak için İlçemizin merkezindeki farklı mahallelerinde inşa ettiğimiz 25 yeni parkta, 110 bin metrekarelik yeşil alanı vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Yeşil ve yaşanabilir bir Seydişehir için gerçekleştirdiğimiz peyzaj uygulamalarıyla şehrimizi büyük kentlerdeki gibi estetik ve modern bir yapıya kazandırmak için çalışıyoruz" dedi.


Anadolu Telgraf 



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler