29 / 03 / 2024

Karabağlar Belediyesi ile Şehir Plancıları Odası işbirliği yapacak!

Karabağlar Belediyesi ile Şehir Plancıları Odası işbirliği yapacak!

Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret eden Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer kentsel dönüşüm konusunda Karabağlar Belediyesi ile yeni dönemde de karşılıklı fikir alışverişinde bulunacaklarını dile getirdi.


 Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi, kentsel dönüşüm ve kentin planlanmasında Karabağlar Belediyesi ile işbirliği içinde çalışacak. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret eden Şehir Plancıları Odası İzmir Şube Başkanı Özlem Şenyol Kocaer ve Yönetim Kurulu üyeleri, özellikle kentsel dönüşüm konusunda Karabağlar Belediyesi ile yeni dönemde de karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak istediklerini dile getirdi. 

Ziyarette, Karabağlar ilçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm için belirlenmiş riskli alanlarla ilgili son gelişmeler değerlendirildi. Ayrıca, vatandaşların beklentilerine yönelik belirsizliklerin giderilmesi ve Karabağlar'da yapılması düşünülen plan revizyonu çalışmaları da genel ilkeleriyle ele alındı. Karabağlar Belediyesi ile bu dönemde de ortak paydada buluşmayı amaçladıklarını belirten Şenyol, Başkan Selvitopu'nun kentsel dönüşüm konusundaki bilgi, birikim ve tecrübesinin Karabağlar ilçesi adına büyük bir şans olduğunu vurguladı. 


Memnun oluruz

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da ortak akılla kenti yönetmekten yana olduklarını hatırlatarak, "Açık, şeffaf, katılımcı anlayışla Karabağlar'ı yönetme taraftarıyız. Bu doğrultuda ortaya konulacak her türlü görüş ve öneri bizim için önemlidir. Karabağlar halkına fayda sağlayacak her türlü dayanışma bizi memnun eder" dedi.

 


Yeni Asır