29 / 03 / 2024

İlkadım'da yerinde dönüşüm modeli halkı sevindirecek!

İlkadım'da yerinde dönüşüm modeli halkı sevindirecek!

AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, yerinde dönüşüm modeliyle vatandaşa bire bir daire vermenin alt yapısını oluşturacaklarını, bunun da Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmaktan geçtiğini söyledi...


AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, katıldığı bir televizyon programında belediyeciliğe bakış açısını ve geleceğe dönük hedeflerini anlattı.


Aday olması noktasında halktan büyük bir ilgi gördüğünü ifade eden Tok, TBMM Müşaviri olarak görev yaptığı dönemlerde, sürekli halkın içine olduğunu, Ankara'da bürokrat olduğu yıllarda da yaşadığı kente olan hizmet aşkını sürdüğünü kaydetti.


“PARTİMİZİN 7. MİLLETVEKİLİ GİBİ ÇALIŞTIM”


Ankara'da müşavirlik görevi süresince AK Parti'nin yedinci milletvekili gibi çalıştığını belirten Erdoğan Tok, “Üç yıl görev yaptığım müşavirlik görevi boyunca, Samsun'dan gelen vatandaşlarımıza kapımı ardına kadar açtım. Hemşerilerimizin milletvekillerimizle görüşmesine ve bakanlıklarda görülmesi gereken sorunlarına her zaman yardımcı oldum. Ankara'da adeta, AK Partimizin 7. milletvekili gibi çalıştım. Bu süreç içersinde, tüm bakanlıklarımızı tanıma imkanım oldu. Ankara bürokrasisini öğrendik. Beş yıllık belediye başkanlığı görevinde kazandığım tecrübe ve Ankara'da edindiğim birikimle birlikte, İlkadım ilçesine kazandıracağım yatırımlar için tüm bakanlıklardan gereken desteği nasıl alabileceğimi iyi biliyorum. Bu işler, diyalogla çözülür. Bu birikimi üç yıl süresince edindim. Hükümetimizin desteğini ve yatırımlarını ilçemize çekeceğime inanıyorum” dedi.


Belediye başkanlığı görevinin tecrübe işi olduğunu kaydeden Tok, ustalık dönemimizi halkla birlikte yaşayacaklarını ifade etti. "Halkımız, hizmetin nereden geleceğini iyi biliyor" diyen AK Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok, modern konutları yerinde dönüşümü sağlayarak inşa edeceklerini söyledi.


Samsunlu müteahhitlerle halkın rızası olduğu takdirde yerinde dönüşümü sağlamayı arzu ettiklerini ifade eden Tok, "Emsal değerlerini artırarak halkımızın menfaatini üst seviyede tutacağız. Benim vatandaşım yıllardır, derme çatma evlerinde yaşadığı sıkıntıyı sonlandırmak istiyoruz. Modern, yeşil alanı bol sosyal konutlarda, çocuklarıyla birlikte mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesini istiyoruz. Çileyi çeken halkımız, bizim sağlayabileceğimiz 'yerinde dönüşüm' projesiyle aynı yerde hayatını huzurlu bir şekilde devam ettirmesini istiyoruz. Huzur bozmaya değil, huzuru korumaya ve tesis etmeye geliyoruz” diye konuştu.


“1 DAİREYE, 1 DAİRE VERİLECEK"


Belediyecilikte 'uyumun ve istikrarın' önemli olduğuna vurgu yapan Tok şöyle konuştu: “Biz, Büyükşehir Belediyesi’yle uyumlu bir şekilde, meclis kararırıyla emsal değerlerini artırarak vatandaşımıza bire bir daire vermenin alt yapısını oluşturacağız. Halkımız yükselteceğimiz emsal değeriyle geniş haklar kazanacak. Yapacağımız model projeyle 1970 model arabadan inerek, 2014 model arabaya binecek. Hiçbir hak kaybı yaşamayacak. Halkımız konfora ulaşacak. Şehir kendini yenileyecek. İlkadım büyüyerek gelişecek.”



Malatya Gerçek



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri