27 / 04 / 2024

Hamdi Acar: TOKİ aracılığıyla ilçe halkımız ve bölge insanımız ev sahibi olabilir!

Hamdi Acar: TOKİ aracılığıyla ilçe halkımız ve bölge insanımız ev sahibi olabilir!

Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe halkına TOKİ'den ev sahibi olmaları konusunda çağrı yaptı. Hamdi Acar: ''TOKİ aracılığıyla ilçe halkımız ve bölge insanımız ev sahibi olabilir'' dedi.


Konya'nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, vatandaşlara TOKİ'den konut edinebilmeleri için talepte bulunma çağrısı yaptı. İlçeye bağlı Çiftliközü Mahallesinde yaşayan mahalle sakinleri ile bir araya gelen Acar, ilçe halkına TOKİ'den ev sahibi olmaları konusunda çağrı yaptı. Acar, "Devletimizin sunduğu imkanlar ve çok cüzi katılım bedelleriyle Derbent ve bölge insanımız  TOKİ  aracılığıyla ev sahibi olabilir" dedi. Yerleşim merkezinde vatandaşlarla çiğ köfte etkinliğinde buluşan ve burada mahalle sakinlerinden gelen istek ve sorunları dinleyen Acar, belediye olarak ilçenin her köşesine hizmet etmek için mücadele ettiklerini, zor şartlarda da olsa bunu başardıklarım belirtti. Derbent Belediyesi olarak ilçeye hizmet için provatandaşlara neler ürettiklerini anlatan Acar, önümüzdeki süreçte bunun meyvesini almaya başlayacaklarım söyledi. Vatandaşların iş ve konut sıkıntısı konusunda sürekli kendilerine taleplerde bulunduklarını vurgulayan Acar, "Kısıtlı imkanlarla hem ilçemize hizmet eüneye çalışıyor, hem de projeler üretiyoruz. Bu projeler önümüzdeki dönemde hayata geçirilecek ve yöre halkımıza böylelikle istihdam sağlanmış olacak. Devletimizin sunduğu imkanlar ve çok cüzi katılım bedelleriyle TOKİ aracılığıyla ilçe halkımız ve bölge insanımız ev sahibi olabilir. Bununla ilgili çalışmalar yapabiliriz. Sizlerden ricam. 

konut talebi ihtiyacını bizlere bildirin, bizler de TOKİ'den bu konuda Derbent'e toplu konut projesinin devreye konulması için müracaatta bulunabilelim" dedi



Anadolu  



Önerilen Bağlantılar : TOKİ indirim 2016