19 / 04 / 2024

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek için bir araya geldi!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek için bir araya geldi!

Gülsa İnşaat ve Bay Yapı kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek için bir araya geldi. İlk projeleri için Kartal'ı seçen ortaklar 80 hak sahibi ile anlaştı ve 204 konutluk 'Gökdeniz Kartal' projesi için çalışmalara başladı.



Gülsa İnşaat ve Bay Yapı  İstanbul  Anadolu yakasında kentsel dönüşüm projeleri geliştirmek için bir araya geldi. İlk projeleri için Kartal'ı seçen ortaklar 80 hak sahibi ile anlaştı ve 204 konutluk 'Gökdeniz Kartal' projesi için çalışmalara başladı. 26 katlı 2 kuleden oluşan projede 2 hafta sonra temel atmaya hazırlanan ortaklar ön talep topluyor. 


Kentsel dönüşüm kapsamında Kartal'da 2 proje için de son aşamaya geldiklerini belirten Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Mehmet Salih Satıcı, yaklaşık 480 konuta yer verecekleri projeden sonra Beykoz bölgesinde de yatırım planladıklarını kaydetti, ilk ortak projeleri Gökdeniz Kartal'da için 70 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten Bay İnşaat Yönetim Kurulu Başkam Metin Okyay Ertaş, "Dairelerin metrekare satış fiyatı 3 bin 600 lira ile 4 bin 500 lira arasında değişiyor. 45 günde yüzde 10 ön talep topladık" dedi. 


Hürriyet