20 / 04 / 2024

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm eğitimle başlayacak!

 Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm eğitimle başlayacak!

Uyuşturucu satıcılarının İstanbul 'daki merkezi konumunda bulunan Gaziosmanpaşa Sarıgöl, kentsel dönüşümle yeni yüzüne kavuşacak. Ancak 'neşter' bölgeye beton yığınlarından önce yaşam tarzına vurulacak. Oluşturulacak kültürel dönüşümle Sarıgöl'de yaşayan çocuk ve gençlerin çetelerin pençesine düşmesi önlenecek.



Başkan Usta şunları söyledi: Sarıgöl'deki insanları toplu konuta entegre etmek için mesafeyi kaldıracağız. Sosyal ve kültürel projeler üreterek topluma kazandıracağız. Birçok çocuk okuma yazma bilmiyor. Bilgi evleriyle bu çocukları eğitime başlatacağız.Genç nüfus için kurulacak merkezde her türlü sosyal etkinlik gerçekleştirilecek.  2 yaşından itibaren Bilgi Evlerinde uzman gözetiminde eğitime tabi tutulacak. 


KAHVE YERİNE KURSA 


Uyuşturucu satıcılarının  İstanbul  'daki merkezi konumunda bulunan Gaziosmanpaşa Sarıgöl, kentsel dönüşümle yeni yüzüne kavuşacak. Ancak 'neşter' bölgeye beton yığınlarından önce yaşam tarzına vurulacak. Oluşturulacak kültürel dönüşümle Sarıgöl'de yaşayan çocuk ve gençlerin çetelerin pençesine düşmesi önlenecek. Bu kapsamda 2 yaş ve üzerindeki çocukların yararlanabileceği Bilgi Evleri, gençler içinse bünyesinde her türlü kültürel etkinliğin gerçekleştirilebileceği kültür merkezi kurulacak. MiSarıgöl'deki kentsel dönüşüm için Gaziosmanpaşa Belediyesi düğmeye bastı. AK Partili Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, çalışmaları yakından takip ediyor. Gençlerin zamanlarını buralarda geçirmesi sağlanacak. Proje hakkında bilgi veren Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta. "Kentsel dönüşüme her şeyden önce halkın inanarak destek sağlaması gerekiyor. Bu olay plan yapıp, bina inşa etmek değil" dedi. 


Akşam 



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri