28 / 03 / 2024

Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Bürosu hizmete açıldı!

 Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Bürosu hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa'da Kentsel Dönüşüm Bürosu hizmete açıldı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, İrfan Hattatoğlu, İhlas Yapı'dan Recai Akdoğan gibi isimlerin yer aldığı toplantıda, kentsel dönüşüm konusunda nasıl yollar izleneceği konuşuldu.



Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm Bürosu Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, İhlas Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Odabaş gibi isimlerin katılımıyla açıldı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, İrfan Hattatoğlu, İhlas Yapı'dan Recai Akdoğan gibi isimlerin yer aldığı toplantıda, kentsel dönüşüm konusunda nasıl yollar izleneceği konuşuldu.


Bugünden itibaren yeni alanlarda hak sahipleriyle görüşmelere başlayacak olan Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm bürosuyla da merak edilenleri yanıtlayacak ve dönüşümü buradan yürütecek.


KENTSEL DÖNÜŞÜM YASASI TÜRKİYE'NİN İSTİKBALİDİR

Açılış gününde önemli açıklamalarda bulunan Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül ‘Gaziosmanpaşa zor birbölge ama kentsel dönüşümü başaracağımız konusunda zerre kadar şüphem yok. Cumurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm devlet erkanı dönüşümü destekliyor. 6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Yasası, son 20 yılın en önemli yasasıdır. Türkiye'nin istikbali, bu yasadan geçmektedir' diye konuştu.


DÖNÜŞÜMDE DENGELER ÖNEMLİ

İhlas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Murat Odabaş ise toplantıda, kentsel dönüşüm projelerinin önemine dikkat çekti. Odabaş ‘Dönüşümde, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin uyguladığı sistem başka hiçbir yerde yok gibi. Ayrıca Türkiye genelinde de böylesine büyük riskli alan ilan edilmiş bir bölge bulunmuyor. 8-10 yıl sonra gerçekleştirdiğimiz projelerle kentsel dönüşüm literatürüne gireriz. Kentsel dönüşüm, kamu-vatandaş-yatırım ayaklarından oluşmakta. Bu ayaklar birbiriyle dengeli olmalı' açıklamasında bulundu.




Son An



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri