28 / 03 / 2024

Çanakkale'de en karlı yatırımın yolu hızlı gelişimi başından yakalamak!

Çanakkale'de en karlı yatırımın yolu hızlı gelişimi başından yakalamak!

Altın Emlak Çanakkale Temsilcisi Umut Çetinkaya, Türkiye’nin en büyük ilahiyat fakültesinin ve adalet sarayının Şekerpınar’ da inşa edilecek olmasından dolayı gözde bir lokasyon olduğunu belirtiyor.


Konumu, doğal özellikleri ve ticari kapasitesi bakımından elverişli koşullara sahip Çanakkale nitelikli gelişimin merkezi halini aldı. Özellikle arsa-arazilerin hızla el değiştirdiği bölge aldığı göçle hızla artan nüfusun ihtiyacını karşılayacak yeni dev altyapı yatırımlarıyla şekilleniyor. Altın Emlak Çanakkale Temsilcisi Umut Çetinkaya, Türkiye’nin en büyük ilahiyat fakültesinin ve adalet sarayının Şekerpınar’da inşa edilecek olmasından dolayı gözde bir lokasyon olduğunu belirtiyor.


Altın Emlak Çanakkale Temsilcisi Umut Çetinkaya, Çanakkale’de arsa arazi hareketlerinin özellikle Şekerpınar ve Kepez Kalabaklı bölgelerinde yoğunlaştığını belirterek şunları söyledi: “Çanakkale’nin en nitelik projelerinin yapıldığı ikinci bölge ise Kepez Kalabaklı bölgesi. Çanakkale Devlet Hastanesi’nin de taşınacağı Kepez Kalabaklı, arsaların çok değer kazandığı ve yapılaşmanın hızlı seyrettiği bölgelerden biri halini aldı. Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) verilerine göre 493.691 nüfusa sahip Çanakkale yazlık ev satışlarının en fazla olduğu il olma özelliğine sahip. Emlak fiyatları da bu nedenle hızla artıyor.”


Şekerpınar’da 2+1 Daireler 95 Bin TL’den Satılıyor

Özellikle merkeze yakın ve yeni gelişmekte olan bölgelerde yoğun talep görüldüğünü vurgulayan Altın Emlak Çanakkale Temsilcisi Umut Çetinkaya, Şekerpınar bölgesinde 50 metrekare büyüklüğündeki 1+1 dairelerin 70 bin TL’den, 2+1 dairelerin ise 95 bin TL’den satıldığını vurgulayarak, nitelikli proje bölgesi olan Kepez Kalabaklı’da ise metrekare fiyatlarının 4 bin TL’ye kadar çıkabildiğini belirtiyor. 

Barbaros ve İsmetpaşa Mahallesi Yapılaşmanın En Yoğun Olduğu Bölgeler

Çanakkale’de yapılaşmanın en yoğun olduğu bölgelere dikkat çeken Umut Çetinkaya şöyle devam etti: “Barbaros Mahallesi ve İsmetpaşa Mahallesi’ni kapsayan bölgeler en yoğun olanları. 18 Mart Üniversitesi’nin iki büyük kampüsünün bu bölgelerde olması, bu bölgelerin hem Çanakkale Kordon’a hem de üniversiteye yakın olması iki bölgenin yoğun talep görmesine neden oluyor. Yapılaşmanın en hızlı olduğu bu bölgelerde metrekare fiyatları 1000 TL ile 1600 TL arasında değişiyor.”




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri