19 / 04 / 2024

Çamlıca'da 1150 konut yapılıyor!

 Çamlıca'da 1150 konut yapılıyor!

Başkan Tahmazoğlu, "Çamlıca konutlarımızda ille etapta 1071 konut hedeflemiştik. Şuanda 1150 konuta çıktık. Bu konutlarımızın 392 tanesi daha önce tamamlanmıştı ve satışa sunduk. Şuanda konutların yüzde 85'inin satışını gerçekleştirdik.



Şahinbey Belediye Başkanı  Mehmet Tahmazoğlu, Nuripazarbaşı,  Çamlıca ve Sakarya Mahallelerinde yapılan kentsel dönüşüm ardından birinci etabı tamamlan ve diğer etapların yapımı devam eden Çamlıca Konutlarında incelemelerde bulundu. 


Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Tahmazoğlu, "Çamlıca konutlarımızda ille etapta 1071 konut hedeflemiştik. Şuanda 1150 konuta çıktık. Bu konutlarımızın 392 tanesi daha önce tamamlanmıştı ve satışa sunduk. Şuanda konutların yüzde 85'inin satışını gerçekleştirdik. Bunun dışında 2, 5, 4 ve 5'nci etap konutlarımızın inşası hızlı bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz bu yıl sonuna kadar buradaki konutlarımızı tamamlayarak yakın zamanda satışa sunmaktır. Çamlıca, Sakarva ve Nuripazarbaşı mahallelerimizde kentsel dönüşüm büyük oranda tamamlanmış oldu. Şimdi yeni hedef imiz Kıbrıs ve Kahvelipınar Mahallelerini kapsayan kentsel dönüşümle Özdemirbev caddesini Düztepe dutluk arasını altı şeride çıkarmak ve cadde üzerindeki konuttan yenilemektir, "dedi. 


Denge Gazetesi