20 / 04 / 2024

Adnan Bıyıklı: Gemlik'in en ciddi sorunu kentsel dönüşüm!

 Adnan Bıyıklı: Gemlik'in en ciddi sorunu kentsel dönüşüm!

Gemlik Belediyesi ' nin kentsel dönüşüm uygulamalarını eleştiren MHP Gemlik Belediye başkan adayı Adnan Bıyıklı; uygun tekniklerin kullanılması halinde yüksek katlı sağlam binaların yapılabileceğini söyledi...


Gemlik Belediyesi'nin kentsel dönüşüm uygulamalarını eleştiren MHP Gemlik Belediye başkan adayı Adnan Bıyıklı; uygun tekniklerin kullanılması halinde yüksek katlı sağlam binaların yapılabileceğini söyledi. MHP Gemlik Belediye başkan adayı Dr. Adnan Bıyıklı, İlçe Başkanı Osman Durdu, Meclis Üyesi adayları ve ilçe yöneticileri Gemlik Şanlıurfalılar Derneği'ni ziyaret etti. 


Gemlik'in sorunlarına dikkat çeken Bıyıklı, "Gemlik'te yaşayan insanlar tek yumruk olmalı ve çevresinde olan sorunları dile getirmeli. Gemlik'in en ciddi ve endişe veren sorunu kentsel dönüşümdür. Deprem bölgesinde yaşıyoruz, depreme karşı önlemler almalıyız ama bu Gemlik'i tepelere taşımak olmamalı. Süratle hasar gören binaların tespitini yapmalı ve sağlamlaştırılması konusunda belediye ve hükümet tarafından vatandaş desteklenmeli" diye konuştu. 


Bursa Hakimiyet