Yüksek Hızlı Tren test sürüşünde kaza yaptı!

Dilovası Diliskele Tüneli mevkisinde deneme sürüşü yapan ve üzerinde "test treni" yazan Piri Reis adlı tren, henüz belirlenemeyen bir nedenle ray bakım makinesine arkadan çarptı. Kazada, tren ve bakım makinesinde hasar oluştu.

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi kapsamında Köseköy-Gebze kesimindeki hatta deneme sürüşü yapan "Piri Reis" treni, ray bakım makinesine arkadan çarptı.

Dilovası Diliskele Tüneli mevkisinde deneme sürüşü yapan ve üzerinde "test treni" yazan Piri Reis adlı tren, henüz belirlenemeyen bir nedenle ray bakım makinesine arkadan çarptı. Kazada, tren ve bakım makinesinde hasar oluştu. Olay yerine gelen polis ve demiryolları ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı. Ekipler, iş makineleriyle hasar gören vagon ve ray bakım aracını kaldırmak için çalışma başlattı.

 Daha önce 5 Temmuz'da açılacağı belirtilen YHT'nin son yapılan açıklamaya göre 11 Temmuz’da seferlere başlayacağı söylenmişti

Hürriyet


Luxera Gayrimenkul projelerinde bayram özel kampanya!
Ege'deki mega projeler gayrimenkul fiyatlarını arttırdı!
Halkalı-Sirkeci banliyö hattı 2018'in sonunda açılacak!
Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesi ihale süreci başlıyor!
Yüksek hızlı tren teknolojisi 18 ili birbirine bağlayacak!
Kapadokya Treni için 'Yap-işlet-devret' modeli önerildi!
Kadıköy'de yüksek kiralar dükkan kapattırıyor!
Konya'da yüksek katlı binalar silueti bozuyor!