19 / 04 / 2024

Yozgat Sorgun Meslek Yüksek Okulu'nun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Yozgat Sorgun Meslek Yüksek Okulu'nun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Yozgat’ ın Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Sorgun Fakülte Yapma ve Yaşatma Vakfı mütevelli heyeti üyeleri ile birlikte Sorgun Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu...


Yozgat’ın Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Sorgun Fakülte Yapma ve Yaşatma Vakfı mütevelli heyeti üyeleri ile birlikte Sorgun Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Sorgun Kaymakamı Kılıç, Bozok Üniversitesi tarafından yapımı devam eden Sorgun Meslek Yüksek Okulu’nda artık çalışmaların sonuna yaklaştığını belirterek, “Yetkili müteahhit yakın bir zamanda iş teslimini yapacaktır. Sorgunlular, merakla ve özlemle beklediği meslek yüksek okuluna kavuşacak. Bugün Sorgun Fakülte Yapma ve Yaşatma Derneği üyeleri ile birlikte üniversiteye devrettiğimiz okul inşaatını gezdik. Yakında geçici kabul işlemi yapılarak inşaat tamamlanmış olacak” dedi.


2013-2014 Eğitim yılında öğrenci alan meslek yüksek okulunda 16 öğrencinin binanın henüz tamamlanmaması nedeniyle Yozgat’ta eğitimlerini sürdürdüklerini hatırlatan Kaymakam Kılıç, “İnşallah 15 gün içerisinde binamızın bitmesini bekliyoruz. Binamızın tamamen bitmesiyle birlikte önümüzdeki yıl Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programının yanı sıra Turizm Otelcilik ve Programcılık Meslek Yüksek Okulunu öğrencileri artık Sorgun’da eğitim görebilecekler” diye konuştu.


Yozgat Haber