29 / 03 / 2024

Vodafone Arena Ekim 2015'te açılacak!

 Vodafone Arena Ekim 2015'te açılacak!

Bursaspor'u yenerek şampiyonluk yolunda kritik bir virajı geçen Beşiktaş, 25'inci haftadaki Fenerbahçe derbisini kırılma maçı olarak görüyor. Siyah-Beyazlılar, yeni stadı Vodafone Arena'yı Kadıköy'deki derbi öncesi fiilen açacak.


Siyah-Beyazlılar, yeni stadı Vodafone Arena'yı Kadıköy'deki derbi öncesi fiilen açacak. Yönetim inşaatı süren statta bir soyunma odasının kritik maça kadar hazır hale getirilmesi talimatını verdi.. Karşılaşma öncesi tüm takım buraya gelerek son maç toplantısını yapacak. Ardından Beşiktaş Çarşısı ve Balmumcu’da taraftarıyla bütünleştikten sonra Şükrü Saracoğlu’nun yolunu tutacak.


Bursaspor'u yenerek şampiyonluk yolunda kritik bir virajı geçen Beşiktaş, 25'inci haftadaki Fenerbahçe derbisini kırılma maçı olarak görüyor. Söz konusu karşılaşmaya kadar tüm maçlarını kayıpsız geçmeyi

planlayan Siyah-Beyazlıların Kadıköy’deki derbi için ise çarpıcı bir planı var. Kanarya’yı deplasmanda yenmeleri halinde önlerinin açılacağını düşünen yönetim futbolcuları bu zorlu maç için yeni stadı Vodafone Arena’da düzenlenecek bir organizasyonla Saracoğlu’na uğurlayacak.


YÖNETİMDE HAZIR BULUNACAK

Siyah-Beyazlı yönetim bu kapsamda hâlâ inşaatı devam eden statta bir soyunma odasının hazır hale getirilmesi için talimat verdi. Buna göre futbolcular maç günü Arena’ya gelecek ve motivasyon toplantısını burada yapacak. Spor ekipmanlarını da burada giyecek. Yöneticilerin de tam kadro yer alacağı organizasyonun ardından takım otobüsüne binecek olan futbolcular ve teknik heyet Beşiktaş

Çarşısı’na giderek burada taraftarlarıyla bir araya gelecek. Sonrasında ise kafile Balmumcu Caddesi üzerinden E-5 Karayolu’na bağlanarak Boğaziçi Köprüsü üzerinden Kadıköy’ün yolunu tutacak.


RESMİ AÇILIŞ EKİMİ BULABİLİR

Yönetimin bu planı aynı zamanda Vodafone Arena’nın fiilen hizmete girmesi anlamını taşıyacak. İnönü Stadı’nın yıkılmasının ardından yapımına başlanan yeni stadın aslında bu sezonun ikinci yarısında hizmete girmesi bekleniyordu. Yönetim yaşanan mali sıkıntılar nedeniyle açılış tarihi ertelenen stadı şu anda 2015-16 sezonuna yetiştirmeye çalışıyor. Gelen son bilgiler ise bu tarihin 2015 Ekim’ini bulabileceği yönünde.


Bugün