28 / 04 / 2024

Ümraniye Tatlısu ve Şerifali sağlık ocakları açılış için gün sayıyor!

 Ümraniye Tatlısu ve Şerifali sağlık ocakları açılış için gün sayıyor!

Ümraniye’ye Nikâh Sarayı, Hanımeli Çarşısı, Sanatkârlar Çarşısı, Sosyal Market, Sosyal Tesisler, Sağlık Ocakları, Spor Tesisleri, Camiler, Okullar, Aşevi, Bilgi Evleri, Kültür Merkezleri gibi 250’ye yakın kalıcı eseri kazandıran Ümraniye Belediyesi hayata geçirilen birçok proje ile hizmet vermeye devam ediyor.


Son 10 yılda başarılı projelerle ilçeye kalıcı eserler kazandıran Ümraniye Belediyesi, yeni dönemde de çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Ümraniye’ye Nikâh Sarayı, Hanımeli Çarşısı, Sanatkârlar Çarşısı, Sosyal Market, Sosyal Tesisler, Sağlık Ocakları, Spor Tesisleri, Camiler, Okullar, Aşevi, Bilgi Evleri, Kültür Merkezleri gibi 250’ye yakın kalıcı eseri kazandıran Ümraniye Belediyesi hayata geçirilen birçok proje ile hizmet vermeye devam ediyor. Sağlık alanında da ilçeye değer katmaya devam eden Belediye, 2004 yılından itibaren yapmış olduğu 26 Sağlık Ocağına 2 tane daha ekliyor. Tatlısu ve Şerifali mahallelerinde yapımı devam eden sağlık ocakları kısa sürede tamamlanarak, bölge insanına hizmet vermeye başlayacak.


Sağlık ocakları tamamlanıyor


Sağlık alanında eşine az rastlanır hizmet seferberliği başlatan Ümraniye Belediyesi, 2004 yılından bu yana toplamda 26 adet sağlık ocağını hizmete açtı. 2 adet sağlık ocağının çalışmaları ise aralıksız devam ediyor. Ayrıca; Temeli atılan Dudullu Sağlık Ocağının’da teknik problemleri hızla çözülüyor. Tatlısu mahallesinde yapımı devam eden, Tatlısu Sağlık Ocağı, 386 m2’lik alanda 2 katlı binadan oluşuyor. Şerifali Mahallesi’nde yaptırılan Şerif Ali Sağlık Ocağı ise, sahip olduğu 741 m2’lik kapalı alanın içinde muhtarlık ve bilgi evi’nin yer aldığı 3 kattan oluşuyor. İlçenin sağlık hizmetlerinde önemli bir eksikliği giderecek olan modern ve işlevsel fiziki yapıları ile dikkat çeken yeni sağlık ocakları, en kısa sürede tamamlanmasının ardından, hizmete açılacak.


Ümraniye Belediyesi



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler