23 / 04 / 2024

Tekirdağ'da otobüslere Teknolojik Bilgilendirme Kartları konuldu!

 Tekirdağ'da otobüslere Teknolojik Bilgilendirme Kartları konuldu!

Her biri farklı içeriğe sahip olan bilgilendirme kartlarında halkımızın Çorlu Belediyesi'nin kurumsal internet sitesi ile mobil uygulamalarını kullanarak veya 444 99 59 numaralı iletişim merkezini arayarak yapabilecekleri işlemler hakkında bilgilere yer verildi.


Tekirdağ ilinin Çorlu ilçe Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü'nün hizmetleri, teknolojik yenilikleri ve yeni uygulamaları hakkında halkın bilgilendirilmesi amacıyla, halk otobüslerinde bulunan şeffaf tutamaklara bilgilendirme kart lan konuldu.

Her biri farklı içeriğe sahip olan bilgilendirme kartlarında halkımızın Çorlu Belediyesi'nin kurumsal internet sitesi ile mobil uygulamalarını kullanarak veya 444 99 59 numaralı iletişim merkezini arayarak yapabilecekleri işlemler hakkında bilgilere yer verildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, "Bu uygulamayla vatandaşlarımızın belediyeye ulaşımını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarımızı duyuruyoruz. Vatandaşlarımız belediyeye gelmesine gerek kalmadan mobil uygulamamızı kullanarak arsa rayiç değerlerini.emlak vergisi borcunu, su fatura bilgilerini öğrenebilmekte ve istek-şikayetlerini fotoğrafıyla birlikte idaremize gönderebiliyor. İnternet sitemiz üzerinden kamu kurum ve kuruluşları, nöbetçi eczaneler, belediye çalışma ve etkinlikleri, planlı su kesintileri, tamamlanan ve devam eden projeler, tüm ihale ilanları, meclis ve encümen kararlan, çeşitli komisyon raporları, stratejik plan, imar planlan ve değişiklikleri. kurumsal yapımız ve erişim bilgileri hakkında tüm bilgilere erişilebiliyor. 


Anayurt



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri