20 / 04 / 2024

Talatpaşa Otoparkı törenle hizmete açıldı!

 Talatpaşa Otoparkı törenle hizmete açıldı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Talatpaşa Mahallesi yatırımları, kapalı pazar yerleri ve otoparklar, üst ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Talatpaşa Otoparkı hizmete açıldı..




Törende konuşan Belediye Başkanı Kılıç, Talatpaşa Mahallesi yatırımları, kapalı pazar yerleri ve otoparklar, üst ve alt yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. 


Kağıthane'de 180 bin yapı stoğunun yüzde 30,6'sının dönüştürüldüğünü aktaran Kılıç, yeni dönemde de kentsel dönüşümün hızla devam edeceğini kaydetti. 


Kılıç, ilçede değişim ve dönüşümü örneklerle anlatarak, Kağıthane'nin çehresini değiştiren projeler hakkında bilgilendirme yaptı. 175 araç kapasiteli kapalı otopark ile 7 bin 600 metrekare inşaat alanı ile Talatpaşa Mahallesi sakinlerinin otopark sorununu çözülmesi hedefleniyor. 


Kılıç ve leşini keserek hatıra fotoğrafları çektirdi. Talatpaşa Otoparkı hizmete açıldı Kağıthane'de 175 araç kapasiteli Talatpaşa Otoparkı, hizmete açıldı. 


Talatpaşa Otoparkı'nın açılış törenine, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç'ın yanı sıra AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Karaköse, başkan yardımcıları, oda başkanları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Son Saat Gazetesi 




Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri