29 / 03 / 2024

Sultangazi Belediye Hizmet Kompleksi hizmete açıldı!

 Sultangazi Belediye Hizmet Kompleksi hizmete açıldı!

Sultangazi Belediyesi yeni dönemde yeni binasında hizmet vermeye başladı. Komplekste belediye birimlerinin yanı sıra nikah salonları, bin 500 kişilik düğün salonu ve AVM de bulunuyor...



Sultangazi Belediyesi yeni dönemde yeni binasında hizmet vermeye başladı. Komplekste belediye birimlerinin yanı sıra nikah salonları, bin 500 kişilik düğün salonu ve AVM de bulunuyor.


Sultangazi’de dönüşüm sürerken yeni Belediye Hizmet Kompleksi hizmete girdi. Uğur Mumcu Mahallesi’nde Sultangazililer’in soluk alabilecekleri modern bir kent meydanının etrafında projelendirilen yeni kompleks 75.000 m2 inşaat alanına sahip. Komplekste, Belediye İdari Binası, Hizmet Binası, Nikah-Düğün Sarayı, Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Kent Meydanı düzenlemesi ve Zemin Altı Otopark yer alıyor. İlk etapta tamamlanan belediye birimleriyle nikah salonları hizmete girdi.


VERİM ARTIRAN MİMARİ 


Önümüzdeki günlerde ise bin 500 kişilik düğün salonu, Alışveriş ve Yaşam Merkezi’yle birlikte zemin altı otopark faaliyete geçecek. Sultangazi Belediye Meclisi’nin yer aldığı idari binada meclis salonu ile sergi alanı yer alıyor. Hizmet Binası da iş verimini artıracak mimariyle tasarlandı. Kompleks’te tüm birimler hizmet içeriklerine göre konumlandırıldı. Vatandaşların yoğun olarak başvurduğu “Kentli Servisi”nde talep ve sorunlar anında kabul edilebilecek ve ilgili birimlere iletebilecek şekilde düzenlendi. 


İLÇENiN İLK AVM'Sİ


Yeni ilçe Sultangazi’de henüz hiçbir alışveriş merkezi bulunmuyor. Belediye Hizmet Kompleksi'nde, bünyesinde birçok marka ve hizmeti barındıracak olan Alışveriş ve Yaşam Merkezi 18 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. İlk AVM'nin beklentilere en iyi şekilde cevap vereceği belirtildi.



Akşam





Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri