18 / 05 / 2024

Şanlıurfa Suruç'ta tıp merkezi hizmete açıldı!

 Şanlıurfa Suruç'ta tıp merkezi hizmete açıldı!

Şanlıurfa Suruç Ziyaret Yolunda inşaatı tamamlanan tıp merkezi, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi tarafından hizmete açıldı. Açılış törenine, Suruç Kaymakam Çiftçi'nin yanı sıra Suruç Belediye Başkan Vekili, Cumhuriyet Savcıları da katıldı...



Şanlıurfa Suruç Ziyaret Yolunda inşaatı tamamlanan tıp merkezi, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi tarafından hizmete açıldı.


Açılış törenine, Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Suruç Belediye Başkan Vekili, Cumhuriyet Savcıları, Daire Amirleri, Stk Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Suruç Kaymakamı Çiftçi konuşmasında, "Suruç'un üçüncü özel tıp merkezinin açılışında bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Öncelikle tıp merkezimiz hayırlı olsun, sağlıkta hizmete yönelik çalışmaların olması ilçe halkı için iyi bir gelişme bu gibi yatırımlar istihdam oluşturduğu içinde çok önemli. Özel sağlık merkezlerinin yanı sıra yakında 100 yataklı devlet hastanesinin temelini de atacağız. Vatandaşlar artık büyük şehirlere gitmek zorunda kalmayacak, ilçeye yaptıkları yatırımdan dolayı Özel Tıp Merkezi Başhekimi Dr. Cüneyt Yüksel ve Tıp Merkezi Müdürü Nusret Güneş'e teşekkür ediyorum" dedi.


Başhekim Dr. Cüneyt Yüksel, "Her türlü imkan ve donanıma sahip olduklarını, memlekete yeni bir hizmet kapısını açarak, kaliteli ve sorumluluk isteyen hizmetin en iyisini sunmaya çalışacaklarını" ifade etti.


Şanlıurfa Gazetesi