18 / 04 / 2024

Salihli'ye modern hizmet binası geliyor!

Salihli'ye modern hizmet binası geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli'deki eski Özel İdare binasını yıkarak yerine MASKİ, MABEM ve Büyükşehir Koordinasyon Merkezi yapacak.


Manisa Büyükşehir Belediyesi Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bırakılan eski Özel İdare binasını yıkarak yerine güzel bir bina yapacaklarını belirtti.


Manisa Büyükşehir Belediyesi, Salihli'deki eski Özel İdare binasını yıkarak yerine MASKİ, MABEM ve Büyükşehir Koordinasyon Merkezi yapacak. Projeyle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu, MABEM bölümünün toplam üç kat olduğunu bildirdi. Projeye göre binada 10 derslik, iki etüt odası, bir kütüphane, bir öğretmenler odası, bir idareci odası, bir seminer salonu ve en üst katta çok amaçlı salon bulunduğunu ifade eden Kuğu, "Koordinasyon merkezinde zemin katta MASKİ birimlerinden üç abone veznesi, üç açma-kapama veznesi, dört kişilik proje odası, birer kişilik sayaç ve sicil veznesi bulunuyor. Katta MASKİ Şube Müdürü Odası, iki kişilik sekreterya ve 30 kişilik toplantı odası da var" dedi. Binanın ihale sürecinin başlayacağını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Salihli'de devir tasfiye komisyonunca Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bırakılan eski Özel İdare binasını yıkarak yerine güzel bir bina yapacaklarını ve burada hem MASKİ, hem MABEM, hem de Koordinasyon Merkezi yer alacağını söyledi.


Yeni Asır